Священники Волинської єпархії молитовно вшанували загиблих захисників України

30 Серпня 2019, 11:00
2192

У День пам’яті захисників України, 29 серпня, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, духовенство Волинської єпархії УПЦ вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Про це повідомляє “Православна Волинь”.

З благословення Високопреосвященнішого Нафанаїла, архієпископа Волинського та Луцького, панахиду звершили у Свято-Покровському храмі Луцька.

Очолив Богослужіння секретар єпархії прот. Микола Бондарук. Йому співслужили благочинний Камінь-Каширського округу прот. Стефан Михалюк а також благочинні усіх районів єпархії.


1

1

 

Коментарі
30 Серпня 2019, 15:19
Противно . Огидно. Онуфрій не піднявши колись дупи у ВР принаймі був чесний. А коли представники московської церкви моляться за вбитих Москвою , це виглядає настільки брехливо і ницо , що краще вони цього б не робили . Або робили тихо . Без піару. З покаянням. Бо мовчали, не осудили агресора , а значить також винні у цих смертях. Тому мають не просто молитовно вшановувати , а молити прощення у цих загиблих захисників.
30 Серпня 2019, 23:42
У росіян для досягнення мети нема ні стида, ні совісті. Якщо хтось з молоді не знає, то Пражзька весна 1968 року розпочалась з спецоперації радянських військ, коли цивільний літак СССР посеред ночі запросив посадку над Прагою через поломку. Звісно, що чехи люб'язно надали полосу в аеропорту, літак приземлився, а звідти зі зброєю висипав спцназ десантників у кілька десятків осіб і захопив цей аеропорт, диспетчерську та інші комунікації. Тому всі ці "молитви" за жертв "русского мира" є лишень тактичних ходом і заспокоєнням прихожан, мовляв, ми - клірики РПЦ також українці, нам щиро болить і, як і капеланам з ПЦУ ця непотрібна війна, давайте помиримось з нашими браттями, забудемо спільні гріхи, окупований Крим, Донбас та тисячі жертв цієї дійсно безглуздої, як на перший погляд обивателя, війни. Просто-напросто, як кажуть поліщуки, надійшла вкзівка з білокам'яної - тактично правильно буде молитися за жертви, так правильно і все буде добре, звісно що для РПЦ. Це крокодилячі сльози і молитви представників російської церкви заради стратегічного плану Москви.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024