На Камінь-Кащирщині на будівництво школи чекають грошей з держбюджету

03 Вересня 2019, 17:36
1582

Волинська облдержадміністрація очікує черговий транш з Державного бюджету, що дасть можливість розпочати будівельні роботи, серед яких і школи в селі Стобихівка.

Нагадаємо, що будівництво довгоочікуваної школи в селі Стобихівка Камінь-Каширського району реалізовують в межах Державного фонду регіонального розвитку. Для початку робіт на 2019 рік з ДФРР запланували 4,5 мільйона гривень та співфінансування з місцевого бюджету у 910 тисяч гривень. Про це інформує прес-служба ОДА.

Так, цього року планують розпочати роботи, зокрема, викопати котлован, залити фундамент за зробити цокольне перекриття. Варто зауважити, що для старту будівництва вже завершені усі процедури та в результаті тендерних торгів визначений переможець на виконання робіт, а саме ТОВ «Новітехсервіс». Однак, щоби розпочати будівельні роботи, підрядник очікує виплати авансу.

Попри це, нещодавно в ЗОШ І-ІІ ступенів с. Стобихівка відбулися загальношкільні батьківські збори, де вирішили не пускати дітей до школи з 1 вересня 2019 року доки не розпочнеться будівництво нової школи.

У поточному році з Державного бюджету для Волині вже надходили 2 цільові транші на будівництво об’єктів, що реалізуються в межах ДФРР. Нині в області очікують гроші на ще ряд об’єктів, серед яких Стобихівська школа.

Коментарі
03 Вересня 2019, 23:45
Російська церква у Камінь-Каширську будується швидшими темпами, ба навіть скоріше всього без усіляких там дозвільних документів, очевидно орієнтуючись на те, що прийматимуть в експлуатацію вже буде така ж адміністрація як і Вона сама.
03 Вересня 2019, 23:56
Київський патріархат також немає ніяких документів і будує також. Зайдіть у кадастрову карту і побачите у кого є кадастровий номер а у кого немає. Люди це ж є церква і народ хай будує Стефаній
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром