На Волині активно карають порушників правил полювання

10 Вересня 2019, 09:50
1356

Переважно мисливців штрафують за недбале ставлення до оформлення необхідних документів.

Загалом в області – 184 протоколи про порушення правил мисливства. З них 142 (78%) складено державною лісовою охороною, єгерською службою та групами оперативного реагування державних підприємств Волинського ОУЛМГ, – йдеться на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Найактивніше у напрямку охорони державного мисливського фонду спрацювали у ДП «Маневицьке лісове господарство», СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», «Любешівське лісомисливське господарство», «Прибузьке лісове господарство».

Коментарі
11 Вересня 2019, 01:12
Колеги, хтось щось зрозумів з цієї статті? Що означає "недбале ставлення до оформлення необхідних документів"??? Якщо документи не в порядку - це браконьєрка! Найменше зло з документами, це хіба невчасний облік добутої дичини у відстрілочній картці, і то якщо це стосується пернатої дичини. Тому то 78% - це банальні приписки про буцімто якусь роботу охорони. А от добута і не вписана копитна тварина - це зговір з єгерською службою на повторне використання ліцензії, якщо ще таке поняття ходить у поліських лісах... А точніше - це кримінал!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром