Володимир Зеленський поспілкувався з волинянами, які пікетували біля його офісу

12 Вересня 2019, 12:03
5725

Жителі села Стобихівка Камінь-Каширського району у Києві зустрілись з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомив Володимир Бут-Гусаїм на власній сторінці у Фейсбук.

«Ми це зробили! Відбулося вже зустріч із Президентом України Володимир Зеленський. Почув та взяв до уваги дану проблему жителів села Стобихівка.
Ми не будемо зупинятися! Дякую всім хто допомагав нам!» –  йдеться у дописі.


1

 

Коментарі
12 Вересня 2019, 15:24
Діватися вже нікуди. Як зазвичай з подібних посадових осіб не виходять до громадян не орієнтуючись на проблему, а отже виходячи до громадян президент вже знав що Їм сказати і піартехнологи незабаром розпустять інформверсії про те, що наприкдад школа в Стобихівці вже розпочата і будівництво ЇЇ закінчено приміром хоч би за два роки. В Камінь-Каширську тільки раз розпочавши будівництво, збудували всього за рік це була добудова, ренімаційна, матері і дитини. За рік здається ще збудували другу школу в К-Каширську але трохи невдало, оскільки як зазвичай фундаменти просіли й стіни почали розходитися (((.
12 Вересня 2019, 22:21
https://www.youtube.com/watch?v=U5oH1M5iqSw
13 Вересня 2019, 02:12
хай приїде на пилорами гляне. лісокради срані.
13 Вересня 2019, 10:12
Припустимо , школу їм побудують . Потім - БАЦ!! Адмінреформа , децентралізація )) Створять ОТГ чи ОПГ ))<br/>Утримання цієї школи , з енергоносіями , зарплатами вчителів треба буде фінансувати САМИМ . <br/>А стобихівці вже звикли НІЧОГО НЕ ПЛАТИТИ , БО Ж ЇХ ДЕРЖАВА НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛА РОБОТОЮ . <br/>Зате стрічкові пилорами , машини і трактори - покупляли . І пиляють на палети крадений ліс , офіційно ніхто не зареєстрований , ніяких податків і внесків не платять .<br/>Як будете школу утримувати , ідійоти??? Знову до преЗЕдента поїдете на поклон?? <br/>Ви всі давно для нього КЛАВІШІ РОЯЛЮ , на які він клав члєн )))
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024