Вітання керівників району з нагоди Дня фізичної культури і спорту

14 Вересня 2019, 13:48
1799

Прийміть найщирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури і спорту, ветерани фізкультурно-спортивного руху!

Ви присвятили своє життя великій справі, яка гартує рішучість, непохитність та волю до перемоги. Ці якості вкрай необхідні всім нам у нинішні часи суворих випробувань.

І той, хто сходить на високі п’єдестали, і той, хто робить незначний за олімпійськими мірками, але значущий для себе прорив, безумовно, заслуговують на пошану.

Камінь-Каширщина багата спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами області та України, зберігають і примножують славні традиції своєї галузі, зміцнюють авторитет малої батьківщини. Ці успіхи – результат таланту та наполегливої праці, великого внеску активістів спорту у всенародну справу. 

Міцності вам, незламності, миру та нових перемог!

«У здоровому тілі – здоровий дух!»

 

З повагою перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр МИХАЛІК та голова районної ради Віктор СУС

Коментарі
15 Вересня 2019, 00:21
Як би ще у нас зі спорту забрати корупцію взагалі прекрасно було би а так маємо що маємо...
15 Вересня 2019, 11:12
А це вітання із успішним розкраданням коштів із бюджету ?)
17 Вересня 2019, 11:15
Вітання - це добре, а ось реальний стан речей гарних емоцій не дарує, нажаль.<br/>Спорт та фізична культура в районі розвивається поза, вірніше всупереч бездіяльності владних структур. Фітнес, дитяча гімнастика, наприклад - все на фінансуванні батьків. Ось пройшов обласний чемпіонат дзюдо - добре спонсори допомагають, влада місцева і районна виступила в ролі байдужих статистів, які не досиділи до вручення нагород на змаганнях. <br/>Міська рада в цьому році не обійшла, на перший погляд, проблеми спорту та фізкультури в Камені-Каширському, але бездарно, без розуміння та контролю на фейк-спорт структуру «Спорт для всіх» виділила мало не 200 тисяч гривень. Гроші немалі. Замість того, щоб фінансувати реальні тренувальні спортивні процеси в місті, ми,громада, фінансуємо показуху, бездарно витрачаємо бюджет міста: а тренери замість того, щоб працювати з Вашими дітьми змушені підробляти по сезонах в. Польщі та будівництві. <br/>Спорт та фізкультура в місті повинні бути в пріоритеті влади, громади. Фінансувати потрібно значно більше: але реальні справи.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024