Камінь-Каширський: рятівників району привітали з професійним святом. ФОТО

17 Вересня 2019, 13:32
3097

Щороку 17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Своєю повсякденною, самовідданою працею, пов’язаною з ризиком для життя, наші рятувальники завжди готові прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити життя людини. 

Тож сьогодні, 17 вересня 2019 року, традиційно на території ДПРЧ № 8 на урочисте шикування зібралися особовий склад та ветерани пожежно-рятувальної служби на чолі з начальником Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрієм Багнюком, – повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

В урочистих заходах також взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар, а також настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Каменя-Каширського отець Юрій.

Представники влади та духовенство району звернулися до присутніх зі словами привітань і подяки та вручили рятівникам почесні грамоти. 

Зокрема, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість у роботі та з нагоди професійного свята – Дня рятівника грамотами райдержадміністрації та районної ради нагородили:

  • Наталію Кришук – диспетчера ДПРЧ № 8 Камінь-Каширського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області;
  • Рудена Бадояна – пожежного рятувальника ДПРЧ № 8 Камінь-Каширського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області;
  • Юрія Харечка – інженера пожежно-рятувальних робіт ДПРЧ № 8 Камінь-Каширського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області;
  • Василя Гордійчука – начальника караулу ДПРЧ № 8 Камінь-Каширського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області.







1

 

Коментарі
18 Вересня 2019, 17:44
а чому піп московський """
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром