У районі провели захід з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями

02 Грудня 2016, 15:43
1795 Джерело: kamadm.gov.ua
З нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями сьогодні, 2 грудня, у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації відбувся тематичний захід, у якому взяли участь ті, для кого вкрай важливо бути в суспільстві і відчувати себе його частиною. Це люди з особливими потребами. Вони, як ніхто інший, мають колосальний душевний стрижень.
Про це повідомляє прес-служба РДА.

Віддати належну шану цим людям прийшли нині заступник голови районної державної адміністрації Інна Бігун, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Леонець, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Петро Новосад.

За їх словами, питання соціального захисту та забезпечення прав інвалідів ніколи не втрачали своєї актуальності, а в контексті подій на сході України вони постали особливо гостро. Саме тому кроки державних структур, громадських організацій у цьому напрямку переводяться в площину практичної реалізації.





Фото із сайту РДА

 

 

Коментарі
02 Грудня 2016, 23:11
Цікаво чи було обговорення на цих зустрічах з цими людьми про те, що їхні вулиці та майдани вже попереміновані і Їх вже й не поминають.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024