Керівники району закликають кожного зробити свій внесок у справу добра і милосердя

03 Грудня 2016, 14:22
2668

Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус звернулися до жителів району з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

У зверненні, опублікованому на сайті Камінь-Каширської РДА, вони, зокрема, зауважили наступне:

«Щорічно 3 грудня під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

Цей день об’єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами, які ні в якому разі не повинні відчувати на собі порушення прав, а тим більше – дискримінацію. Їхньою силою духу, життєлюбністю та оптимізмом можна тільки захоплюватися.

Наше з вами завдання – створити для даної категорії населення справедливі та сприятливі умови життєдіяльності. При цьому ми повинні чути цих людей і відповідним чином реагувати на їх потреби.

Сьогодні потребують необхідної уваги також наші захисники, які втратили здоров’я під час участі в антитерористичній операції.

Закликаємо вас, дорогі краяни, робити свій внесок у справу добра і милосердя, керуючись принципами гуманізму та моралі.

Бажаємо усім міцного здоров’я, невичерпної енергії та родинного затишку.»

 

Коментарі
03 Грудня 2016, 18:16
"Наше з вами завдання – створити для даної категорії населення справедливі та сприятливі умови життєдіяльності.": щодень створюємо коли дивишся як завдяки сприятливим умовам в так званому "білому домі" ходять східцями фактично на другий поверх літні та неповносправні громадяни. Краще вже їх самих туди зносити.
04 Грудня 2016, 11:57
А хіба соцзахист вже перенесли з першого поверху на другий? Бо, якщо комусь з інвалідів закортіло пошукати справедливості у "верховного" на другому поверсі, то ж забороняти цього їм не варто, часом думка гріє...Та й хвороби ж є різні, якщо нездужає, скажімо, голова чи нервова система, то фізичне навантаження тільки на користь, от люди й користають з такої нагоди...))
04 Грудня 2016, 12:44
Я мав на увазі, що східці від землі до так званого першого поверху "білого дому" насправді фактично розташовані на другому. І ось уявіть як Цим неповносправним та літнім людям добитися до Їхнього другого поверху, а тим більше дійсно вже до другого чи вже третього коли доводиться вирішувати свої питання у "білому домі". Наприклад у Поліклініці маємо справний ліфт та ще й ліфтера який й до сьогоднішього дня працює у тій кабінці. Принаймі в суспільних домах люди повинні мати безбар'єрне середовище або принаймі щоб східці не виблискували базальтом через те, що це модно та красиво. Східці у Цих випадках що найменше не полірують оскільки це не власний будинок, а суспільний повинні мати мінімум безбар'єрного середовища та повинні мати встановленні пандуси якщо не з красного крильця то хоча б "чорного ходу" якого немає до цього часу.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром