Футбольна команда «Ветерани-Камінь» – переможець міжнародного турніру

24 Вересня 2019, 12:33
4497

Вперше футбольна команда активістів та любителів спорту «Ветерани-Камінь» взяла участь у міжнародному футбольному турнірі «VILNIUS OPEN».

Про це повідомляє відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Турнір відбувся 14-15 вересня 2019 року у місті Вільнюс (Литва).

Запрошення від Робертаса Тауткуса – директора Литовського футбольного союзу гравців стала приємною несподіванкою, адже на змаганнях такого рівня команда участі ще не брала.

Наші футболісти не тільки позмагались з іноземцями, а й мали можливість приєднатись до великого свята, познайомитись із Вільнюсом – столицею Литви.

Адже саме у вересні у Вільнюсі проходять дні Столиці, насичені різноманітними заходами.

Упродовж двох днів на національному стадіоні Литви відбувалися футбольні баталії. В них взяли участь 4 команди: «SVAJONE» (Литва), «ВЕТЕРАНИ-КАМІНЬ» (Волинська обл.), «NEREALAS» (Литва), «СМИГА» (Рівненська обл.).

Усі матчі проходили в непередбачуваній, цікавій та безкомпромісній грі. Та все ж підготовка і спортивна майстерність ФК «ВЕТЕРАНИ-КАМІНЬ» далися в знаки – заслужена перемога і золото у нас!

«Для всіх нас, футболістів, – то були хвилини не тільки відповідної слави, а гордість за те, що про наш Камінь-Каширський знають за межами країни!» – сказав капітан команди Віктор Пась.

 

 

Коментарі
24 Вересня 2019, 23:59
Якщо Пась,Мисік,Смаль ---футболісти-ветерани,то назвіть за які "колгоспи" вони виступали у свої молоді роки і які "трофеї"вигравали.Хіба їх можна назвати футболістами???В Камені є дійсно ветерани футболу: Борисюк,Шиліпук,Ярошук(Бомба)Бродовський,Соловей(Кірик),Мельник Петро(Цюсьо),Нирко,брати Островські,Блик,Матвійчук(Пляцок),Ярема та багато інших.Це люди ,які приносили радість вболівальникам та славу К-Каширському футболу.
25 Вересня 2019, 00:59
Щоб просто порадіти за нашу команду,ви доказуєте те ,що було скількісь десятків років тому.До чого тут це?Заздрість?Люди будьте взаємовічливими!
25 Вересня 2019, 01:33
25 Вересня 2019, 01:36
25 Вересня 2019, 12:31
Про яку заздрість ви пишете???Звання "ВЕТЕРАН" потрібно заслужити!!!Серед цієї команди тільки Степан Федік заслуговує цього звання,а більшість,це молодь,яка повинна ще грати та грати.
25 Вересня 2019, 12:46
... а суперниками (Борисюк,Шиліпук,Ярошук(Бомба)Бродовський,Соловей(Кірик),Мельник Петро(Цюсьо),Нирко,брати Островські,Блик,Матвійчук(Пляцок),Ярема та багато інших) були &amp;quot;Підшипник&amp;quot;,<br/>&amp;quot;Шахтар&amp;quot;, &amp;quot;Фермаш&amp;quot; і т.д. А не Нуза, Раків Ліс, Видричі, ... Вгробили камінський футбол. А заздрощів немає. Просто немає на кого глянути на теперішньому каміньському &amp;quot;боїську&amp;quot;.
25 Вересня 2019, 15:19
Так вгробив футбол в районі раків ліс ? Чи нуза ? <br/>Вгробили футбол Пась разом із Бобком <br/>Як можна говорити про успіхи в районному футболі коли Пась із Пилипчуком грають у футбол на папері ? <br/>А Бобко прикриває цю ситуацію ? Про що ви взагалі тут розповідаєте...
25 Вересня 2019, 15:41
Цитата &amp;quot;«Для всіх нас, футболістів, – то були хвилини не тільки відповідної слави, а гордість за те, що про наш Камінь-Каширський знають за межами країни!» – сказав капітан команди Віктор Пась.&amp;quot;<br/><br/>От питання коли для вас (Пась В. Бобко Р.) державних службовців буде гордість за те що у вас в районі процвітає чемпіонат а не знищується
25 Вересня 2019, 20:47
Не згоден,що Бобко загробив камінський футбол.На мою думку головним &amp;quot;гробовщиком&amp;quot;футболу в районі є Кривдік(Дудка).За його &amp;quot;керівництва&amp;quot;10 років в Камені не було футбольної команди взагалі,а Бобко навпаки намагався відродити футбольні традиціїї в районі.Може в нього щось і не вийшло але відродження трохи відбулось.Шевчик,Петро Нирко,брати Босаки,Цюрики,Луці,Смітюхи,Пилипчук,Величко,Кіт,Данилюк і т.д. були не поганою командою,яку потрібно було розвивати і підключати потрохи молодь.Вболівальники на них&amp;quot;ходили&amp;quot;.
25 Вересня 2019, 23:43
Ти говориш лише про одну команду а я пишу про чемпіонат в цілому. На даний момент чому в Камінь-Каширську нема команди ? Невже нема гравців гарних ?
26 Вересня 2019, 00:18
А стосовно Кривдіка дійсно тих хто пагубно впливає на футбол та спорт в цілому куди більше (той самий Панас теж лише відмиванням грошей займається)<br/>Та в даний момент проблема це ( Пась і Бобко )
26 Вересня 2019, 01:42
ВАВ ВАВ ВЕТЕРАНИ ДЕ НЕ ГЛЯНЕШ ОДНИ ТЕЖ ЛИЦА В ЛИТВУ ПОЙИХАЛИ В ДИТОК БАБЛА ВИДМИЛИ И ПОЙИХАЛИ ЗА РАЙОНИ КОШТИ ПАСЬОБОТИ ЗАБУЛИ СОБОЮ ВЗЯТИ ЩЕ ПАНАСА ТА БОБКА А ВИ ХОТИЛИ ЯК А ТАМ ЩЕЙ ЦЮРИХ НАМАЛЮВАВСЯ ЗРУМ ТАЙ ШЕВЧИК ОДНАЙ БАНДОЧКА А ПАСЬ КАПИТАН ПРЯМ ЯК ТОТИ ЦЕЗАРЬ ТА ТИЛЬКИ НЕ РИМУ А ОСЬ ЦЕЙИ БАНДОЧКИ ТА КОЛИ ВЖЕ НАЖРЕТЕСЬ
26 Вересня 2019, 08:21
Прийшов час докорінно змінювати саму систему розвитку футболу в районі !!!
26 Вересня 2019, 08:35
А що робить Федерація футболу Камінь-Каширського району ? Хто керівник ?
26 Вересня 2019, 12:19
От скажи як ти щось зміниш коли всі закривають очі?<br/>У нас напевно в єдиних в цілій області гравець професіонал має право грати на рівні районних змагань. Хоча регламент забороняє залучати гравців професіоналів. <br/>У нас коли команда виграє 6:1 матч зупиняється (Зрум) і команді господаря дають технічну поразку <br/>Лише в нас можуть поставити обслуговувати матч заангажованого арбітра щоб він свистів так як потрібно... У нас арбітри їздять на матчі в повному складі 3 особи але на 2 матчі вони приїжджають у двох а ось ті самі арбітри на матч Олімпа приїжджають вже у повному складі співпадіння ? Не думаю...<br/> У нас чемпіонат із 10 матчів проводиться 4 місяці. <br/>Можна ще багато чого розповісти але...
26 Вересня 2019, 13:02
Цитата &amp;quot;А що робить Федерація футболу Камінь-Каширського району ? Хто керівник ?&amp;quot;<br/>Керівником є Пась Віктор він немов ракова пухлина у Освіті та Спорті Камінь-Каширського району
26 Вересня 2019, 13:03
Цитата &amp;quot;А що робить Федерація футболу Камінь-Каширського району ? Хто керівник ?&amp;quot;<br/>Керівником є Пась Віктор він немов ракова пухлина у Освіті та Спорті Камінь-Каширського району
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39