Футбольна команда «Ветерани-Камінь» – переможець міжнародного турніру

24 Вересня 2019, 12:33

Вперше футбольна команда активістів та любителів спорту «Ветерани-Камінь» взяла участь у міжнародному футбольному турнірі «VILNIUS OPEN».

Про це повідомляє відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Турнір відбувся 14-15 вересня 2019 року у місті Вільнюс (Литва).

Запрошення від Робертаса Тауткуса – директора Литовського футбольного союзу гравців стала приємною несподіванкою, адже на змаганнях такого рівня команда участі ще не брала.

Наші футболісти не тільки позмагались з іноземцями, а й мали можливість приєднатись до великого свята, познайомитись із Вільнюсом – столицею Литви.

Адже саме у вересні у Вільнюсі проходять дні Столиці, насичені різноманітними заходами.

Упродовж двох днів на національному стадіоні Литви відбувалися футбольні баталії. В них взяли участь 4 команди: «SVAJONE» (Литва), «ВЕТЕРАНИ-КАМІНЬ» (Волинська обл.), «NEREALAS» (Литва), «СМИГА» (Рівненська обл.).

Усі матчі проходили в непередбачуваній, цікавій та безкомпромісній грі. Та все ж підготовка і спортивна майстерність ФК «ВЕТЕРАНИ-КАМІНЬ» далися в знаки – заслужена перемога і золото у нас!

«Для всіх нас, футболістів, – то були хвилини не тільки відповідної слави, а гордість за те, що про наш Камінь-Каширський знають за межами країни!» – сказав капітан команди Віктор Пась.