Питання соціального захисту населення району в полі зору заступника голови ОДА

07 Грудня 2016, 13:30
1654 Джерело: kamadm.gov.ua

Учора, 6 грудня, голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус мали зустріч із заступником голови облдержадміністрації Світланою Мишковець. Вона перебувала візитом у районі з робочим.

Про це повідомляє прес-служба РДА

Відтак посадовці обговорили питання соціального захисту населення, організації надання громадянам відповідних соціальних послуг.

Потому Світлана Євтихіївна побувала у селі Житнівка, де оглянула тамтешній навчальний заклад і оцінила його функціонування.

Коментарі
07 Грудня 2016, 15:38
Нехай вона поїздить по бідненьких школах та роздивиться проблеми,а не їде туди,де все "чікі пікі".
07 Грудня 2016, 15:48
<p>Вивчаючи стан соціального захисту у районі Світлана Євтихіївна мала б попередити місцеву владу, що суттєвого "пакращення" очікувати найближчим часом не варто, оскільки не всі волинські народні депутати підтримали у Верховній раді законопроект про збільшення соцстандартів і, зокрема, підвищення мінімальної зарплати. Так, Голова «Народного фронту» Волині нардеп Ігор Гузь не голосував за зростання мінімальної зарплати до 3200 гривень. Крім того, не підтримала цей закон позафракційна нардеп Ірина Констанкевич, яка голосувала проти. А нардеп Юрій Савчук був відсутнім. Привіт, коментатору "Камінь" та іншим укропчикам...<br />  </p>
07 Грудня 2016, 16:38
Не знаю чому модератори сайту видалили гіперпосилання на джерело щодо голосування за мінімалку 3200 грн., можливо воно тягне за собою саме "тіло" статті? Це сайт "Вголос", свободівського розливу)), 07.12.16 р. 11:34. Тому я "виправдовуюся" у такий спосіб)), бігме сам нічого не придумав...
07 Грудня 2016, 18:15
"підтримали у Верховній раді законопроект про збільшення соцстандартів": не слід бути таким відверто наїмним пане "Хрін" через те, що однозначно таке так зване підвищення соцстандартів не розраховане на українського виробника. Він розрахований у першу чергу на популістів приблизно такого розливу як "Батьківщина", соціаліств та вчорашніх комуністів по яких Ви пане так топчетеся. Чому ж шановні одразу не дати згорьованому народу переважно які працюють в бюджеті одразу Європейську заробітну плату по тисячі чи півтора баксів чи та пак Євро в одні руки?. Але про те уряд вирішив таким чином і тільки з однієї точки зору, що пора вкинути в економіку держави кілька мільйонів, мільярдів грошей для того, щоб запрацювало через те, що сьогодні Національний банк легко кредитує уряд через вливання своїх грошей в економіку які мали б працювати тільки для стабільності грошової одиниці. Вихід з цієї ситуації уряд раніше бачив таким чином - будувати дороги, даючи таким чином роботу та врешті-решт маючи для себе якийсь зиск. Але побачивши що гроші попросту розікрадуть, відсутнє взагалі будь-яке вирішення цієї проблеми на кшлат добрих роботодаців то уряд вирішив ці гроші попросту провести через бюджет роздаючи фінанси населенню. Тим більше ще й МВФ не був проти цієї ситуації. Це ж неймовірно учора буквально років два назад МВФ викручував руки уряду Азарова вимагаючи щоб не дай боже заробітна плата піднімалася на ледве 2 відсотка, а тут заробітна плата піднімається аж на 100 і більше відсотків? То де ж Ваша правда пане?. Просто у цьому випадку підвищення ніяких соціальний стандартів не передбачається. Розказую малотямущим тому, що монетизація української економіки дуже на малому рівні, населення має надзвичайно мало на руках коштів. Таким чином коли кошти укинуться в економіку держави надлишок коштів населення змушене понести на споживчий ринок - раз, понесе у банки - два, і понесе у банки за валютою - три. Найбільший ризик при цьому це валюта яка швидше всього, що буде зростати але очевидно що Вони вже вигадали як тут Їм зарадити, а може навпаки ще одна зрада чекає українців і тому чекаємо долар за 50. Крім того в теперішні історії Ми можемо бачити як наприклад уряд Швеції роздає чи мав роздавати гроші населенню, по дві тисячі євро на руки щоб запрацювала економіка. Тому у Нашому випадку ніяких підвищень соцстандартів немає. Крім того вже немає навіть ризику, що на ці гроші будуть відсутні товари як в минувшину радянської економіки через те, що так звані "імпортери" вже ось ось, а тим більше ніяких тобі додаткових імпортних фіскальних процентіів. Економіка тільки чекає грошей, а не Ваших підвищень соц. зарплати і тому подібне. Тямити треба.
07 Грудня 2016, 21:01
Цікаво пише пан Камінь. От чому горівка вже 70 грн. за півлітра в супермаркеті, чи якось не так?
07 Грудня 2016, 21:37
якби ще цей камінь стисліше міркував і писав менше. а то криж-бо читати важко...
07 Грудня 2016, 23:35
Та оригінально він пише. Зв"язує окремі умовиводи в логічне мереживо. тре до нього звикнути і все буде окей.
08 Грудня 2016, 11:32
Це ти,Ізя,вже тепер 777????????????????????????
08 Грудня 2016, 13:21
Це тільки Хрін знає, я не знаю.
08 Грудня 2016, 15:01
не придурюйся.
09 Грудня 2016, 01:36
це не він
09 Грудня 2016, 17:08
"...голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус мали зустріч із заступником голови облдержадміністрації Світланою Мишковець." - і мали від цього задоволення.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024