На Волині отримали гроші для добудови школи на Камінь-Кащирщині

27 Вересня 2019, 17:36
школа в Осівцях 4391
школа в Осівцях

Завершення будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Осівці Камінь-Каширського району обговорили на нараді у т.в.о. голови облдержадміністрації Олександра Киричука сьогодні, 27 вересня 2019 року. Відбулося засідання за ініціативи та присутності керівництва Камінь-Каширської районної ради та жителів села Осівці.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Так, насамперед, Олександр Киричук повідомив присутнім, що сьогодні вранці в область надійшли гроші для реалізації об’єктів Державного фонду регіонального розвитку. Тож в області активно працюватимуть над тим, аби якнайшвидше завершити будівництво та здати школу в експлуатацію.

«У столиці нас почули, адже на минулому тижні ми були в Києві та взяли участь у комісії Мінрегіону, саме тому ми сьогодні маємо розуміння, що у жовтні місяці профінансують завершення будівництва. Звичайно, у нас таких проблемних об’єктів є кілька, але Осівці і Любохини ми поставили в пріоритет, адже їх готовніть майже 100 відсотків. Тому хочу вашого розуміння, що гроші є, але зараз треба завершити роботи і оформити документи», – сказав Олександр Олексійович.

Як нагадав присутнім заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось, гроші очікували раніше, але через ряд об’єктивних чинників, профінансували лише зараз.

Тож нині необхідно завершити закупівлю меблів і оформити документацію для введення школи в експлуатацію. Орієнтовно на це потрібно місяць часу.

Читати також: 

На Любешівщині у сільську школу придбали спортивно-туристичний інвентар

Луцьку школу відремонтують за майже мільйон гривень







 

 

Коментарі
27 Вересня 2019, 22:43
Починають дослухатися. Ну, ну.
28 Вересня 2019, 19:20
О це так працюють? Нє щоб просто взятись і побудувати . Обовязуово Треба в столицю їздити поклони бити ніби вони там(в столиці) не знають що школа не добудована .мабуть відкату хочуть
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024