В область надійшли кошти для добудови школи в селі Осівці

29 Вересня 2019, 10:20
2127

Завершення будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Осівці Камінь-Каширського району обговорили на нараді у т.в.о. голови облдержадміністрації Олександра Киричука.

Про це інформує Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

У п'ятницю, 27 вересня 2019 року, відбулося засідання за ініціативи та присутності керівництва Камінь-Каширської районної ради та жителів села Осівці.

Так, насамперед, Олександр Киричук повідомив присутнім, що сьогодні вранці в область надійшли кошти для реалізації об’єктів Державного фонду регіонального розвитку.

Тож в області активно працюватимуть над тим, аби якнайшвидше завершити будівництво та здати школу в експлуатацію.

У столиці нас почули, адже на минулому тижні ми були в Києві та взяли участь у комісії Мінрегіону, саме тому ми сьогодні маємо розуміння, що у жовтні місяці профінансують завершення будівництва. Звичайно, у нас таких проблемних об’єктів є кілька, але Осівці і Любохини ми поставили в пріоритет, адже їх готовніть майже 100 відсотків. Тому хочу вашого розуміння, що гроші є, але зараз треба завершити роботи і оформити документи, - сказав Олександр Олексійович.

Як нагадав присутнім заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось, кошти очікували раніше, але через ряд об’єктивних чинників, профінансували лише зараз.

Тож нині необхідно завершити закупівлю меблів і оформити документацію для введення школи в експлуатацію. Орієнтовно на це потрібно місяць часу.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром