У Камені-Каширському рятувальники інструктували мешканців житлового сектору з питань пожежної безпеки

30 Вересня 2019, 09:00
1345

Працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання житлового сектору міста Каменя-Каширського,  з питань пожежної безпеки у побуті.

Про це інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

25 вересня, працівниками було проведено відпрацювання житлового сектору, зокрема здійснили подвірні обходи на вулицях Польовій, Фестивальній, 40-річчя Перемоги та Народів.

Рятувальники роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті та в екосистемах.

Закликали обов’язково переконатися у справності пічного обладнання, адже попереду – тривалий опалювальний сезон, звернути увагу на стан електромережі та бути уважними при використанні відкритого вогню.

Під час подвірних обходів рятувальники вказали власникам помешкань на протипожежні недоліки пічного опалення, застосування тимчасової електромережі, а також пояснили способи їх негайного приведення до безпечного стану.

Нагадали й про неприпустимість спалювання сухої рослинності, гілля та сміття на присадибних ділянках та відкритих територіях й пояснили, що такі дії призводять до пожеж в екосистемах та караються відповідно до чинного законодавства.

Окрім того, співробітники ДСНС нагадали громадянам номери служб екстреного реагування та вручили пам’ятки з пожежної безпеки.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024