Священник Камінь-Каширського благочиння  в черговий раз відвідав військовослужбовців ЗСУ на Сході України

06 Жовтня 2019, 08:20
5227

Священник Камінь-Каширського благочиння з душпастирською місією в черговий раз відвідав військовослужбовців ЗСУ на Сході України.

Про це повідомляє КАМІНЬ-КАШИРСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ.

Нещодавно відбулася чергова поїздка місцевих волотерів на Схід України в зону проведення ООС, метою котрої була матеріальна та духовна підтримка військовослужбовців ЗСУ.

В цій подорожі з благословення Високопреосвященнішого Нафанаїла архієпископа Волинського і Луцького в черговий раз узяв участь клірик Камінь-Каширського благочиння – настоятель міського храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Юрій Михайлов.

Напередодні парафіяни храму, де служить отець Юрій, зібравшись разом приготували для Захисників Батьківщини смачні домашні смаколики, котрі разом із іншою матеріальною допомогою були передані військовим, які несуть службу в районі Кримського та Муратового. 



1



3







 

Коментарі
06 Жовтня 2019, 18:12
Ото доля. І Москві служити й українцям, які з Москвою воюють, допомагати. Може час визнати УПА!? в якості чергового кроку до національного прозріння.
06 Жовтня 2019, 23:22
Служить і Богові, і Мамоні! Така гібридність у діях цього священника не дає людям ясності щодо ситуації в державі. Його позиція співпадає з позицією Москви, що в Україні йде громадянська війна. І тим жіночкам, що щиро ліплять вареники для бійців і в голову не прийде, що Росія підігріває конфлікт на сході, аби утримати православні парафії у сфері свого впливу, а Україну в лоні імперії. Цікаво, а чи Юрій розповідає бійцям на фронті, як він хвацько вислизнув в бік Москви у період визначення парафіян з приналежністю до ПЦУ? Як він "ловко" завів у приміщення церкви більше 700 прихожан, коли туди вміщається лишень 250 - розповідав служивим? Прикро за нашу людність, котра не знає, як неї використовують інші у своїх корисливих цілях!
07 Жовтня 2019, 00:50
Дякую за смаколики. Голубці дуже смачні.
07 Жовтня 2019, 01:14
А ти кому служиш??? Паскудним своїм язиком, ти зависник якій в підмітки не годиться Юрію! Великий чоловік з великої букви батюшка!
07 Жовтня 2019, 01:53
Раджу пану Юрію переглянути фільм із його далекого дитинства»Труфальдіно із Бергамо» про слугу , що прислуговував двом господарями .Якось дивно виглядає піп від РПЦ, який везе голубці тим , в кого стріляють з благословіння РПЦ.Не лукавте і вдавайте патріотів України , якщо таким не є. А то одною задницею на два стадіони хоче сісти - якщо що , то я ж передачі в АТО , возив я ж патріот . А якщо іншим боком повернеться-то я ж нічого , від Кіріла ж не відмовлявся . <br/> Ще один фільм згадався, «Свадьба в Малиновке».Фільм то тупуватий , але дід , що шапку вивертав в залежності яка влада прийшла, когось мені нагадує, пане Юрію.
07 Жовтня 2019, 02:13
Юрій ще відносно молодий хлоп, а що в молодого в голові він і сам не знає. Збоку його поступки не переконливі, от якби він відділив мух від котлет та пояснив, тоді все стало б на свої місця.
07 Жовтня 2019, 17:04
Хаме,він священик ,а не хлоп і служить в церкві ,де багатьох із вас ,патріотів,хрестили
07 Жовтня 2019, 21:21
Він поп і батюшка, священиком він ще має стати.
07 Жовтня 2019, 23:49
в АТО їм трьом шо в машині і попу іЯковляку і бізнесмену ато вощять вареники
08 Жовтня 2019, 01:17
Прочитайте. Не здивуюсь, якщо виясниться що зливає інфу про свої поїздки.<br/>&amp;quot;Настоятель храма УПЦ в городе Камень-Каширский рассказал о том, как ему и его общине удалось отстоять церковь от активистов ПЦУ.&amp;quot;: https://seraphim.com.ua/seraphim/novosti-mitropolii/6020-volynskij-svyashchennik-chtoby-zayavit-prava-na-khram-nuzhno-vnachale-potruditsya
08 Жовтня 2019, 01:25
Їздить винюхувати ситуацію, а ще затолочує мізки тим бабусям громадянською війною, а вже бабусі затолочують своїх внуків, а в результаті всі обирають Зєлєнского в преЗеденти! Ось який результат злодіяння московського пархату в Україні! Творення біомаси з низьким інтелектом! Для цього тут і вгризлися кігтями московські попи, щоб творити стадо і його пасти, завертати в той бік, в який вимагає московська нечисть!
08 Жовтня 2019, 01:25
Їздить винюхувати ситуацію, а ще затолочує мізки тим бабусям громадянською війною, а вже бабусі затолочують своїх внуків, а в результаті всі обирають Зєлєнского в преЗеденти! Ось який результат злодіяння московського пархату в Україні! Творення біомаси з низьким інтелектом! Для цього тут і вгризлися кігтями московські попи, щоб творити стадо і його пасти, завертати в той бік, в який вимагає московська нечисть!
08 Жовтня 2019, 03:24
До психованого &amp;quot;Я&amp;quot; від хама чую.
08 Жовтня 2019, 12:54
Це двуликий Янус, котрий вдає з себе богобоязливого і смиренного богопомазаника і водночас хитру бестію в умовах збройного російсько-українського конфлікту - і вашим, і нашим. Цим піп мутить голову простим бабусям, котрі як ті вівці йдуть вслід за московськими скрепами від свого пастора з переконаннями про імперську єдність слов'янських народів. Єдине, чого Юрій не підкреслює, це те, що у єдності з Москвоюза сотні років ще жоден народ не отримав лінію, поступ на честь, гідність, справедливість, достаток і спокій. Але є десятки прикладів, що країни, котрі відмежувались від Росії, живуть у суспільній справедливості та заможно!
08 Жовтня 2019, 14:23
Чого дивуватись, що &amp;quot;отстоял церковь от активистов ПЦУ&amp;quot;. Прізвище його по-московськи пахне, він же не Михайленко, не Михайлюк, не Михалик і не Миськів - а Михайлов.
08 Жовтня 2019, 23:20
П...ти не мішки совати. Не шановні коментатори.
09 Жовтня 2019, 00:11
Suum cuique, кожному своє - казали латиняни про філософську сутність життя, вислів якого, на жаль, спохабили німецькі послідовники Гітлера, почепивши це філософське гасло на воротях сумновідомого концентраційного табору полонених. Суть цього вислову, якщо йдеться про &amp;quot;високу&amp;quot; думку, твого коментаря щодо інших коментаторів - іноді краще мішки &amp;quot;ворочати&amp;quot;, аніж так підходити до думки інакодумців, наш малограмотний друже...
09 Жовтня 2019, 00:22
Чую стиль к.кошерського. я як в фейсбуці так і тут з дебіторами не спорю
09 Жовтня 2019, 00:22
Чую стиль к.кошерського. я як в фейсбуці так і тут з дебілами не спорю
09 Жовтня 2019, 15:33
Забагато честі к.кошерському, його &amp;quot;стиль&amp;quot; - схоластика та відсутність стилю!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром