Мельники-Мостище: школярам розповіли про вступ України до НАТО

12 Грудня 2016, 10:03
5651

Учні 6-9 класів загальноосвітньої школи села Мельники-Мостище взяли участь у виховному заході на тему «Україна та НАТО: сучасний погляд української  молоді».

Про це журналісту видання Район.Камінь-Каширський розповів учитель історії Роман Березнюк, який, власне, і підготував для дітей таке заняття. 

«Я поставив за мету ознайомити учнів з історією створення Північноатлантичного альянсу, органами управління та системою прийняття рішень у НАТО. Розповів дітям, що гарантує Україні вступ до цієї структури», – говорить Роман Васильович. – Близько 30 держав з різними політичними, релігійними та моральними цінностями змогли об’єднатися і дійти згоди заради забезпечення миру і стабільності у світі. Ми повинні брати із них приклад, забути всі негаразди і протиріччя, задля досягнення миру і добробуту у нашій державі».

Діти охоче слухали вчителя, а особливо були задоволені проведенням флешмобу на подвірї школи, тримаючи в руках прапори країн НАТО. 

1


1

1

 

«Такі заходи виховують почуття патріотизму у дітей, - продовжує учитель, - а також знайомлять їх з історією розвитку міжнародних відносин на прикладі співдружності країн з різними політичними, релігійними та економічними відмінностями».

 

Коментарі
12 Грудня 2016, 20:21
Насправді. Такі заходи долають почуття поліської провінційності, допомагають змалку засвоїти елементи сучасної цивілізації. Можна сподіватись, що в Росію вони колись будуть їздити не на заробітки, а в археологічні, або антропологічні експедиції.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024