У селі Нуйно відбулася зустріч керівництва Камінь-Каширського відділу поліції з представниками релігійних громад

11 Жовтня 2019, 18:25
5854

Відбулася зустріч керівництва Камінь-Каширського відділу поліції з представниками релігійних громад у селі Нуйно.

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції.

Сьогодні, 11 жовтня 2019 року начальник Камінь-Каширського відділу поліції підполковник поліції Валентин Чих спільно з начальником слідчого відділення капітаном поліції Богданом Плясуном та начальником сектору превенції капітаном поліції Андрієм Шуміком провели робочу зустріч з представниками релігійних громад УПЦ та ПЦУ в селі Нуйно Камінь-Каширського району.Метою зустрічі стало налагодження співпраці в регулюванні релігійної ситуації, недопущення проявів міжрелігійної ворожнечі та будь-яких конфліктів на релігійному грунті, збереження міжконфесійного і суспільного миру.

В ході розмови присутні обговорили ряд організаційних питань, пов’язаних з проведення молебеню на свято Покрови Пресвятої Богородиці, який відбудеться 14 жовтня.

По завершенню зустрічі начальник відділу поліції наголосив на дотриманні прав і свобод людини та недопущення порушень громадського порядку під час богослужіння.



1


1

 

Коментарі
11 Жовтня 2019, 23:12
Чих, Плясун і просто Шумік – ну дуже співзвучні прізвища, які б мали знати, що між ПЦУ та УПЦ(МП) немає ніякої релігійної різниці. Це просто різні конфесії, а тому протистояння може бути лише міжконфесійне. А загалом надарма витратили час, бо якщо від Кіріла прийде команда «відновити боротьбу за істінноє православіє», то протистоянь не уникнути. Краще б попросили Нафанаіла вчасно повідомляти про депеші з Москви.
12 Жовтня 2019, 10:52
Вже не було їм більше про що поговорити! Не хотіли людей лякати і розказати як вони працюють
12 Жовтня 2019, 14:38
Три айкьшніка
13 Жовтня 2019, 13:18
То все таке. З мєнта поліцейського не зробиш. Але чому редакція вперто ігнорує повідомлення з приводу визнання Елладською Православною Церковю ПЦУ. Це потрібно не попам, це потрібно живим, тобто українцям.
13 Жовтня 2019, 14:36
"редакція вперто ігнорує повідомлення з приводу визнання Елладською Православною Церковю ПЦУ": через те, що хлоп Є прихожанином Московської церкви і на жаль не може усвідомити свою роль у цьому процесі. Але тут нічого не поробиш, що є то є, хіба що Йому треба зрозуміти, що його фізична оболонка не Є тим середовищем яке має бути і для інших членів суспільства, а надто починаючи з тієї частини тіла яке носить "шепку". Вибач дружище.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024