Згоріла маршрутка «Луцьк –Камінь-Каширський»

14 Грудня 2016, 21:29
4274

13 грудня загорілася і згоріла маршрутка «Луцьк –Камінь-Каширський».

Про це свідчить відео, викладене у мережу YouTube користувачем під іменем Вячеслав Матюк.

 

Коментарі
15 Грудня 2016, 01:21
І ніхто з автомобілістів, що проїжджали навіть не спробував допомогти в гасінні. Вогнегасники ж в усіх є. Отакі ми.
15 Грудня 2016, 12:08
Якщо Матюк, чи то прізвище чи то прізвисько спокійно, замість волати про допомогу знімкував пожежу, то кому він потрібний?
15 Грудня 2016, 16:20
Колись наші хлопці, що заробляли копійчину на нафтогазорозробках Сибіру, розповідали про специфіку того краю. Буває, кажуть, що підрізану, побиту у бійці чи за інших обставин лежачу людину інші просто обходять стороною, часто не оглядаючись, кваплячись у свої справах. Навіть у соцмережах є такі провокаційні дослідження окремих фрілансерів на цю тему. Ми собі думали, ого, це ж як так можливо? Але ж, думалось нам, це троха бандитський край, зеків купа всіляких, а от у нас це неможливо... Виявляється<br/>- можливо! Хіба може власник цього палаючого буса не волав про допомогу проїжджих, оскільки знав, що соляра підкапувала давно, а тепер той старий шланг обмотаний &quot;тимчасово ізолєнтою&quot; розірвався остаточно, все під капотом залило пальним то хоча б самому ноги віднести, аби не вибухнуло це все... Ну, а попутні і зустрічні автівки неслись собі у своїх справах з думкою - хоча б встигнути проскочити, аби вогнем не зачепило. Тоді не думається, що таке ж може трапитися і з ним, ми ж бо майже всі їздимо на старих лахах, що стояли під парканом у Європі в очікуванні утилізації чи переправленні його гордим сусідам, котрий для пихи купить собі старезне БМВ, бо статусне, замість свіженького б/у Форда чи ноового, прости Господи, ZAZ Forza зі 100 тисячами км гарантії. Погана тенденція, однако....Тривожна!
15 Грудня 2016, 17:31
Це прізвище поширене в селі Седлище сусіднього району. (Для 10/08)
15 Грудня 2016, 19:04
Вей. Що ви таке кажете. Ви відео бачили?. Ви його подивитесь. Це цікава картина. Він знімкує, коментує, наче зумисне підпалив, а вони йому не допомагають. Вони правильні люди. Вони відмовились взяти участь і стати співучасниками недбальства. Про таке навіть кримінальний кодекс пише. Якщо вам так хочеться вигородити цього Матюка, то так і напишіть, що то був експеримент, що то прихованою камеру фіксували байдужість людей, серед яких всі називають себе порядними. А насправді в них ані вогнегасника, ані відра додаткової солярки, ані чого іншого не знайшлось. То такі бід і треба голосно говорити - &quot;Гвалт&quot;.
15 Грудня 2016, 20:40
Звичайно, що я дивився те відео, яке Матюк мабуть видалив з You Tube після вашого коменту про його бездіяльність і індеферентність при пожежі. Мене це також здивувало, як і, нема де правди діти, реакція водіїв зустрічного транспорту(бо попутному могли махати рукою проїжджати далі, на відео їх не видно) - ніхто й не призупинився хоча б на хвилю щоб запитати про потребу/відсутність допомоги. Матюк лишень журився чим добратися назад до Ковеля. Про байдужість, халатність нашого люду я також підкреслив у коменті, вона присутня у нашому житті повсюдно, не тільки серед водіїв. Ви мабуть були пасажиром тієї маршрутки, оскільки знаєте деталі - &quot;...насправді в них ані вогнегасника, ані відра додаткової солярки, ані чого іншого не знайшлось.&quot;??? То розтлумачте людям причину тієї пожежі, нехай буде уроком для інших роззяв, якщо справді так було. А колишня водійська солідарність і взаємовиручка на дорозі майте відійшли у історію??
16 Грудня 2016, 00:09
Це не просто подія, це ілюстрація нашого &quot;працьовитого&quot;, &quot;співучого&quot;, &quot;доброго&quot;, &quot;доброзичливого&quot; та &quot;законослухняного&quot; народу. А точніше, вже давно, просто жителів району, чи регіону. Матюк витер запис, аби, як він думає, не було підстав притягнути його до відповідальності. Воно можливо і обійдеться, бо за &quot;порядком&quot; в районі наглядає Чих. Матюк через недбалість, не плутати з халатністю - від рус.слова &quot;халат&quot;, наразив пасажирів на небезпеку їх життю та здоров'ю, спричинився до їх матеріальних та моральних втрат. А далі мова про тих, хто має наглядати за порядком, яку в районі уособлює Чих. Щодо осіб, що проїжджали повз палаючу машину, то з ними теж є про що поговорити - ненадання допомоги. В разі загибелі людей, їх бездіяльність потягнула б на кримінальну відповідальність. Але все залежить від Чиха. Чих - наш порядок і наш спокій, а Матюк його результат.
16 Грудня 2016, 02:03
Два факти з життя Чиха: 1) лист-рекомендація від Б. Пташника; 2) публікація в &quot;Поліссі&quot; про відрядження до Краматорська звідки втік бандит &quot;Бабай&quot;. Що з них дедуктивно можна вивести?
16 Грудня 2016, 13:09
Лише одне. Чих свій для своїх. А щодо &quot;Бабая&quot;. Він втік не до К-Каширська, бо в К-Каширську живе свій &quot;Бабай&quot;. Отже - не просто свій, а свій &quot;Бабай&quot; для своїх, бабайоподібних.
16 Грудня 2016, 21:27
Цікаво, бо знаю лише &quot;Будулая&quot; з Волі, а є ще й &quot;Бабай&quot;. Поняття &quot;свій&quot; завше належить субкультурі певної групи людей зі своїми груповими цінностями і нормами поведінки (вони важливі для стійкості цієї групи)
16 Грудня 2016, 22:49
Ще один факт з життя Чиха , як наслідок Пташникової &quot;рекомендації &quot; : він та його обласні начальники отримали УБД , побувавши далеко від &quot;передка&quot; не більше місяця : <br/>http://lutsk.rayon.in.ua/news/18819-chomu-kerivniki-volinskoyi-politsiyi-otrimali-status-uchasnikiv-boiovih-dii-probuvshi-na-shodi-menshe-misiatsia?utm_source=Group_FB&amp;utm_medium=cpc_FB+&amp;utm_campaign=Facebook_utm
17 Грудня 2016, 01:56
Скажу відверто-цей громадянин мені нецікавий, хоча й він мій земляк. Мені цікаві люди творчі, як фотохудожник Куницький, пан Хрін, оригінальний пан Камінь та ін., а також незвичні, як О.Чирко,-тусовщик із Москви тощо.
17 Грудня 2016, 14:08
Не чваньтесь. Те, що ви не цікавитесь ним, не означає, що і він не цікавиться вами. В цьому його та йому подібних перевага та життєздатність. Він робитиме те, що хоче, а ви хіба що разом з Хріном та Каменем його дипломатично, як кажуть місцеві, &quot;обсуждатиме&quot;.
17 Грудня 2016, 18:45
Невідомому 12/08. До чого тут пихатість? Най собі цікавиться, бо він до цього лише паліями трави цікавився, то вже прогрес-перейшов з паліїв на інтернетних дописувачів. Для довідки: маю вищу військову освіту та працював в напівмілітарному навчальному закладі. Отже, психологію таких як Чих знаю, звідси і неінтересність його особи для мене.
17 Грудня 2016, 19:59
Чих ваш земляк? Тобто, ви теж з смт Колки Маневицького району?
17 Грудня 2016, 20:57
Я не сказав, що ви пихатий, я попросив вас не чванитись. Чванство може найти на будь-кого. А стосовно вашої освіти, то я просто спантеличений. Ви такий спец, а Чихом не цікавитесь, бо ніби вже його знаєте. Чих вас знає регулярно і всіх інших щодня це робить, то і його треба постійно знати. А загалом яке то має значення яку ви маєте освіту і професію. І нформація про це в анонімному спілкванні має ту самц цінність, що результати аналізу сечі і какуль.
17 Грудня 2016, 22:48
Нове для мене, що цей поліцай із Колок. Чим конкретно він може цікавити мене? Що в ньому є таке цікаве?
17 Грудня 2016, 23:51
В кожній людині є щось цікаве. Наприклад прізвище - Чих. Чому б не помріяти, що він є далеким родичем Хичкока. Ймовірно рід Хичкока походить з Маневицького району. Один з Чихів став мєнтом і поїхав в Камінь-Каширський. А той, що розумніший, не став мєнтом, а став кінорежисером та ще американськім. А мєнт лишився мєнтом і навіть не луцькім. Чим не версія для літературного твору.
18 Грудня 2016, 00:47
Зовсім нецікаво. Чому вам не подобається поліцай, а совкове мєнт до душі?
18 Грудня 2016, 14:44
То так легко підібрав демотиватор (одне слово поліцай)?: Щодо Чиха предметно говорити в такому ракурсі, є він системотворчим чинником, чи елемент системи? Скорше за все останнє. Наразі постає питання про його стиль управління. Такі колективи признають лише авторитарний стиль, то він мабуть його і використовує зі всіма дрібничками, як то наявність лакиз і цапів відбувайл, стовідсоткова залежність підлеглих від начальника і так далі. Ось вам і весь Чих.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром