На Камінь-Каширщині завершився Хресний хід до дня всіх Святих землі Волинської

20 Жовтня 2019, 12:14
4801

Упродовж двох днів, 17-18 жовтня, загальноєпархіальний Хресний хід,  який організовує Волинська єпархія УПЦ до дня Всіх Святих землі Волинської, відвідали ще 15 парафій.

Про це повідомляє «Православна Волинь».

Хресним ходом усі храми єпархії відвідують три святині – Тихвінська ікона Божої Матері, образ святих Жінок Мироносиць, написаний на Святій горі Афон, та мощевик, у якому зібрані частинки нетлінних мощей угодників Божих.

У четвер, 17 жовтня, хрестоходці відвідали парафію у селі Оленіне, де була звершена Божественна літургія, а також православні храми у селах Боровно, Житнівка, Піщане, Великий Обзир та Верхи.

У п’ятницю, 18 жовтня, святині завітали до сіл Полиці, Гута-Камінська, де були звершені Божественні літургії, а також до громад у селах Гута-Боровенська та Олексіївка, яка, до слова, завершує будівництво храму.

У селі Раків Ліс святині спершу завітали на будівництво нового храму, де було відслужено молебень з акафістом, а потім Хресним ходом парафіяни пройшли до тмчасового храму-скинії для звершення Всенічного бдіння.

Опісля хрестохідці відвідали і громаду у селі Підріччя. На цьому цьому Хресна хода Камінь-Каширським благочинням була завершена. Ввечері цього дня святині також відвідали і село Краснилівка Михнівського благочиння.

Фоторепортаж з Хресного ходу селами Камінь-Каширщини.

1

1

















1





1










 

Коментарі
20 Жовтня 2019, 16:08
Цікавий феномен.
20 Жовтня 2019, 16:09
Сумне видовище.
20 Жовтня 2019, 20:39
Так сумне, п’ять років війни з Росією , тисячі вбитих та закатованих українців. І оцей так би мовити похід-гастролі московськоких попів . Єдине , що втішає , переглянувши фото на сайті благочиння, невелика кількість людей як для такою «визначної « події.
21 Жовтня 2019, 02:37
Сумно тим,у кого немає в житті Божої любові та віри.
21 Жовтня 2019, 12:18
тим часом часом коли космічні кораблі бороздять простори всесвіту, "бородаті мужики" гастролюють з рештками мертвих людей! Це просто тотальна деградація!
21 Жовтня 2019, 18:35
На мішайте святьнь з гори Агафон до війни, а йдіть попросіть заступництва та закінчення війни
21 Жовтня 2019, 20:51
&amp;quot;, та мощевик, у якому зібрані частинки нетлінних мощей угодників Божих.&amp;quot;Мене як людину віруючу у Бога, завжди цікавило чим можуть допомогти мощі, точніше їх частинки. Тобто жила свята людина , яку після смерті , розібрали на частинки та розсунули по білому світу. А сам святий дав свій дозвіл на таке ставлення до свого нетлінного тіла? Це як- комусь вушко , комусь нігтик, комусь пальчик? Навіщо вклонятися тому , що з землі вийшло і в землю має піти ? Хіба щирою молитви до Бога чи того святого не досить ? Чи не гріх робити бізнес на чужих частинках? Якщо вже є бажання , вклонитись святій людині, то треба їхати у місця їх погребіння , а не носити їх частинки. І багато святих були в здивовані своїм частинам у тій коробці, якщо звісно вони мають хоч якесь відношення до тої коробки.<br/> У тому то і проблема МП , що вони акцентують увагу на мощах, як правильно вклонитись-перехреститись,який має бути хрестик і на інших насправді не надто важливих речах, забуваючи, що Христос передусім навчав любові до ближнього , навчав любити ворогів , навчав прощати , дотримуватись Заповідей.
22 Жовтня 2019, 10:28
То розчин крові вживають перорально, то подрібнену людину носять в ящиках без належного епідемічного нагляду, а раптом там тиф або чума, та ще й вихваляються цим мракобіссям. Рештки людей розфасовані по коробочках, та малюнки бородатих дядьків та нікому невідомих тіток замість антибіотиків, що може бути дивніше. Залякування людей карами від невстановлених дій, непевних померлих осіб або взагалі казкових персонажів ось суть ходіння бородатих бізнесменів у довгополих свитах.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром