У Камінь-Каширському будинку дитячої та юнацької творчості розпочала діяти виставка 

25 Жовтня 2019, 10:00
4538

Осінь – це саме та пора, яка надихає творчих людей, а особливо дітей, у понеділок розпочала діяти районна виставка  декоративно-ужиткового мистецтва «Мелодії золотої осені».

Про це інформує Камінь-Каширський БДЮТ.

Днями вона завітала в Будинок дитячої та юнацької творчості, де на виставку представлено 65 експонатів з закладів освіти району в таких номінаціях:

  • - Осіння казка;
  • - Осіннє панно;

Основна мета виставки - втілити в життя ідеї поробок із природного матеріалу, розкрити творчий потенціал та обдарованість дітей, популяризувати художню творчість серед учнівської молоді.

Оскільки кожна дитина – це унікальна особистість. Через свої роботи вони навчають нас відчувати, бачити красу у всьому живому, помічати незвичне у буденному.

Тому вироби учнів ЗЗСО, виготовлені з любов’ю та старанністю, вирізняються неповторною красою. Тут кожен учасник передав свій власний стиль. Усі представлені роботи цікаві, оригінальні, майстерно виконані, композиційно довершені. Кожна з них додає у наше життя яскравих кольорів і позитиву.

Учнівські витвори на виставці створили дивовижну гармонію багатства барв природи й умілості дитячих рук.

Своєю творчістю, майстерністю, оригінальними задумами учнівські роботи не можуть залишити нікого байдужим. Тож запрошуємо всіх шанувальників дитячого мистецтва, любителів прекрасного і просто бажаючих переглянути осінні композиції.



1




 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром