Хочуть повернутися до питання створення госпітального округу у Камені-Каширському

24 Жовтня 2019, 14:05
2001

На Волині хочуть повернутися до розгляду можливості створення на базі Камені-Каширському центральної лікарні окремого госпітального округу.

Про це йшлося сьогодні, 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради, обранець громади Анатолій Філюк озвучив колективний запит за підписами кількох депутатів щодо повернення до розгляду питання про створення Камінь-Каширського госпітального округу.

Депутат розповів, що до нього та колег неодноразово звертаються мешканці Камінь-Каширського району з проханням посприяти в створенні на базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні четвертого госпітального округу.

Анатолій Філюк нагадав, що свого часу Волинська облдержадміністрації визначилася зі створенням в області трьох госпітальних округів.

Він акцентував, що функціонування в області лише трьох госпітальних округів не забезпечить доступ всіх волинян до якісних медичних послуг.

Окрім того, депутат наголосив, що Камінь-Каширська центральна лікарня відповідає всім вимонам щодо створення на її базі госпітального округу.

Отож, на основі вищесказаного Анатолій Філюк попросив повернутися до розгляду питання про створення окремого госпітального округу на базі Камінь-Каширської центральної лікарні.

Депутати підтримали запит колеги більшістю голосів.

Коментарі
30 Жовтня 2019, 14:05
НЕхай вони усі йдуть до громадян і збирають підписи, листи писати МИ усі навчилися.
31 Жовтня 2019, 12:56
Друзі, а давайте поміркуємо разом. Можливо, "обрізання" Камінь-Каширського району з госпітальним округом та повітом були дрібною помстою минулої влади за підтримку УКРОПу та його креатури на народного депутата на окрузі № 23? Той самий Гунчик, котрому не вдалося навіть у своєму рідному районі протиснути кандидата від "Європейської солідарності" та отримати більшість на місцевих виборах, вирішив у такий спосіб насолити виборцям? А Савченко вже за інерцією та з тих самих політичних міркувань - продовжив курс на розвиток непокірного краю? Невже керманичі настільки мислять вузькопартійними інтересами і не дбають за розвиток громад, не дивляться на перспективу загалом? Бо наш край має схоже відношення до непокірних на прикладі села Верхи. Це заможне, хазяйновите і чимале село за непокору радянській владі штучно було обділене адміністративно та інфраструктурно (дорога, сільрада, контора радгоспу/колгоспу, школа, магазин тощо) і з успішного поліського села, котре свого часу мало свій ливарний цех (баняки, горщики, ложки/вилки і т.п. з алюмінію), стельмахство, гончарство та інші напрямки ґаздування, перетворилось на периферію та ледь жевріючий населений пункт у глухому лісі... Невже така ж доля чекає і на місто, котре є одним з найдавніших з цим статусом населених пунктів Волині у нинішніх її адміністративних межах?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024