У будинку культури привітали працівників соціальної сфери Камінь-Каширщини

03 Листопада 2019, 09:00
2073

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. З нагоди цього свята у п'ятницю, 1 листопада 2019 року, у районному будинку культури відбулися урочистості.

Про це інформує Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Працівників соціальної сфери району привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус, секретарка міської ради Наталія Бащук.

«Шановні працівники соціальної сфери, ваша робота є надзвичайно відповідальна, багатопланова та складна. Вона передбачає оперативне реагування на виклики часу, вирішення найрізноманітніших життєво важливих питань, оперативну і всебічну підтримку вразливих верств населення. Тому, у день вашого професійного свята прийміть слова вдячності за щоденну, самовіддану працю. Миру та злагоди, сімейного затишку і благополуччя вам та вашим родинам», – звернувся до присутніх перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік.

Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в роботу по наданню соціальних послуг населенню району та з нагоди професійного свята почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджені:

  • Любов Поліщук – провідний спеціаліст відділу у справах захисту населення від наслідків на ЧАЕС;
  • Олена Півницька – головний спеціаліст відділу обслуговування інвалідів, ветеранів війни, праці та контролю за пенсійним забезпеченням;
  • Тамара Должко – фахівець із соціальної роботи відділення соціальної допомоги вдома;
  • Катерина Березюк – заступник начальника відділу з питань виплати пенсій № 3 управління з питань виплати пенсій;
  • Валентина Козак – завідувачка відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги;
  • Оксана Карпік – головний спеціаліст Камінь-Каширського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян;
  • Альона Мисік – провідний спеціаліст із питань діловодства;
  • Інна Пасевич – головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024