Люди просять відремонтувати дорогу «Запруддя - Радошинка - Карасин»

06 Листопада 2019, 10:00
Фото ілюстративне 4339
Фото ілюстративне

До депутата обласної ради Валерія Дунайчука,  звернулася  сільський голова села Карасин Камінь-Каширського району Марина Мартинюк. 

 

Про це йдеться у запиті депутата, що був підтриманий більшістю ради на черговій 25 сесії.

Вона висловила прохання  тамтешньої громади,  про необхідність капітального ремонту  дороги загального користування місцевого значення С 030402 «Личини - Запруддя - Карасин» на ділянці «Запруддя - Радошинка - Карасин».

«Хочу звернути Вашу увагу, що дорога є важливою транспортною гілкою для жителів сіл Карасин, Карпилівка, які об’єднуються з Сошичненською сільською радою в ОТГ», (перші вибори відбудуться 22 грудня 2019р).

Дана ділянка дороги збудована майже півстоліття тому, зазнала значних руйнувань її технічного стану, внаслідок руху важковагового транспорту в кінці минулого та початку цього століття. Ця автомобільна дорога є єдиним транспортним сполученням з районним, обласним центром і для двох населених пунктів Стобихівської сільської ради.

Враховуючи викладене вище, керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас :

«Вирішити питання включення вищезгаданої ділянки автомобільної дороги в перелік доріг на 2020 рік, як такої, що потребує проведення капітального ремонту»,- йдеться у запиті.

Рішення спрямоване тимчасово виконувачу обов’язків голови Волинської облдержадміністрації Киричуку О. О.  для розгляду та вирішення по суті.

 

 

Коментарі
06 Листопада 2019, 14:22
Нехай ця Марина Мартинюк звернеться до народного депутута Констанкевич.. Як піаритися то завжди з Констанкевич, а як робити роботу то до Дунайчука
07 Листопада 2019, 00:49
Хай ці люди підуть оббабіч дороги розбирають мусор що віками серуть , чи влісі що пазасирали що нема де ступитиШтунда
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024