Уряд реорганізував управління Пенсійного фонду України у Камінь-Каширському районі

25 Грудня 2016, 18:30
2281 Джерело: obs.in.ua

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2016 р. деякі територіальні органи Пенсійного фонду України були реорганізовані шляхом злиття та приєднання, а також перейменовані.

Про це повідомляють на Урядовому порталі.

Отже, у Волинській області перейменували Іваничівське об’єднане управління Пенсійного фонду України на Нововолинсько-Іваничівське об’єднане управління Пенсійного фонду України, Шацьке об’єднане управління Пенсійного фонду України на Шацько-Любомльське об’єднане управління Пенсійного фонду України. 

Окрім того  утворили Камінь-Каширське об’єднане управління Пенсійного фонду України до якого увійшли управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі, управління Пенсійного фонду України в Любешівському районі та управління Пенсійного фонду України в Маневицькому районі.

Також скорочено чисельність територіальних органів Пенсійного фонду вцілому на 6 відсоткових пунктів, у зв'язку з чим внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2014 № 85 "Деякі питання затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів".

Реалізація норм постанови Кабінету Міністрів України, вважають, дасть змогу скоротити управлінський апарат територіальних органів Пенсійного фонду України та видатки на його утримання.

Коментарі
26 Грудня 2016, 14:44
Перший крок до Повіту, а тим більше трьох Чорнобильських районів.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024