Працівники «Камінь-Каширськагролісу» обрали керівний склад профактиву

28 Грудня 2016, 16:32
2061

У ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс»відбулася виборна профспілкова конференція, на якій обрали нового голову, членів профспілкового комітету і ревізійної комісії.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Роль профспілкових об’єднань важко переоцінити. Усі завдання, що стоять перед ними, об’єднані в одній меті – захист інтересів працюючих. Щоправда виконувати ці завдання вдається за умови тісної співпраці з керівництвом колективу.

«Де є розуміння, не забариться і результат», – зазначив директор державного підприємства СЛАП Працівники «Камінь-Каширськагроліс» Олександр Грицай під час виборної профспілкової конференції, що відбулася нещодавно.

Керівник побажав успіхів у роботі новообраному голові профспілкового комітету, яким став провідний інженер із лісозаготівель Володимир Мартинюк.
Взявши слово перед присутніми, голова обласної організації Профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк нагадав, що до цього часу профспілковий актив підприємства перебував у стані, так би мовити, застою. Організацію не було навіть зареєстровано, не кажучи вже про якусь роботу…

— Сподіваюсь, — зазначив Павло Матіюк, — новообраний керівний склад профактиву наздожене усю загаяну роботу попередників і займе тверду позицію щодо інтересів людини праці.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром