Оштрафували чоловіка, який стріляв у рибу поблизу села Полиці

23 Листопада 2019, 10:29
Рушниця ІЖ. Фото ілюстративне 6176
Рушниця ІЖ. Фото ілюстративне

Суддя Камінь-Каширського районного суду Олеся Антонюк розглянула справу про адміністративне правопорушення, що надійшла від Камінь-Каширського відділу поліції щодо чоловіка, який стріляв у рибу поблизу села Полиці.

Про це стало відомо з постанови суду.

17 серпня близько 20 години, чоловік, знаходячись біля ставу «Дужий став» в мисливських угіддях Камінь-Каширської районної організації «Українське товариство мисливців і рибалок», що поза межами населено пункту поблизу села Полиці, здійснив постріл із зареєстрованої мисливської рушниці «ІЖ-27М» з порушенням Закону України «Про мисливське господарство та полювання», чим вчинив адміністративне правопорушення..

Під час розгляду справи обвинувачений вину у вчиненні адміністративного правопорушення не визнав і пояснив, що правил полювання не порушував, по рибі, як це зазначається у поясненнях свідків, не стріляв. Мовляв, постріл був здійснений ним в сторону водного плеса вище очерету, а риба, яку він вийняв з води, була пошкоджена не внаслідок його пострілу.

Незважаючи на це, його винуватість у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 174 КпАП України, підтверджується показаннями допитаних у судовому засіданні свідків.

Згідно з контрольною карткою обліку добутої дичини і порушень правил полювання, виданої на ім'я підсудного, останньому був наданий дозвіл на полювання 17 червня, при цьому місце полювання визначено: Полицівські ставки. Отже чоловіку був наданий дозвіл на здійснення 17 серпня на Полицівських ставках саме полювання, а не рибальства.

Суд постановив визнати чоловіка виннним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 174 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень з конфіскцаією рушниці «ІЖ-27М».

Також він сплатить в дохід держави судовий збір у розмірі 384 гривні.

Коментарі
23 Листопада 2019, 15:43
Чому немає ніякої інформації про сільського голову-алкаша за браконьєрство та перешкоджання діям рибоохоронного патруля на "Лебському" озері????????????
24 Листопада 2019, 01:04
Цей абзац з тексту на сайті "Згідно з контрольною карткою обліку добутої дичини і порушень правил полювання, виданої на ім'я підсудного, останньому був наданий дозвіл на полювання 17 червня, при цьому місце полювання визначено: Полицівські ставки. Отже чоловіку був наданий дозвіл на здійснення 17 серпня на Полицівських ставках саме полювання, а не рибальства.", даруйте, є таки повний абзац! Якщо так сформулювала суддя в постанові, а автор статті її процитував, то це одне. Оскаржити це рішення не потребує значних зусиль. Але, скоріше всього, такі речення пишуть наші шановні кореспонденти і кореспондентки. Там не співпадають дати, є абсурд в мотивації і т.п. Одним словом, "зеленіємо" скрізь і граємо чим попало і як попало не тільки на роялі, але й на клавіатурі комп'ютера...
24 Листопада 2019, 07:27
Так підарасові голобському і треба, ще зловити і відпиздити і буде взагалі добре
24 Листопада 2019, 07:41
Так йому і треба, на другий раз втопимо дикуна голобського
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024