На спортивному святі у Луцьку відначили і Камінь-Каширщину

30 Грудня 2016, 09:57
1283

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації в приміщені центру науково-технічної творчості учнівської молоді провели спортивне свято, на якому підвели підсумки фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за 2016 рік за місцем проживання та відпочинку.

У заході взяли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів, – повідомляє ІА «Волинські новини».

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили вихованці центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Нагородження проходило у кількох номінаціях за підсумками проведення. Приємно, що Камінь-Каширщину відзначили у кількох позиціях.

 

  • Обласний огляд-конкурс «Рух заради здоров’я» на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів та гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах області з нагоди Всесвітнього дня здоров’я:

– І місце – ЗОШ І-ІІ ст.. с.Муравище Ківерцівського району.

І місце – Раково Ліський ДНЗ «Колосок» Камінь-Каширського району.

  • Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку:

І місце – Ковельський район

ІІ місце – Камінь-Каширський район

ІІІ місце – м. Луцьк

А також був відзначений Ковельський МЦФЗН «Спорт для всіх».

  •  «На краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо», «В парках і скверах», «Школа плавання»:

– Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх»

– Володимир-Волинський МЦФЗН «Спорт для всіх»

– табір «Світанок» с.Дачне

– Нововолинський МЦФЗН «Спорт для всіх»

– Камінь-Каширський МЦФЗН «Спорт для всіх»

  • Обласний огляд-конкурс місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області

І місце – Луцький МЦФЗН Спорт для всіх»

ІІ місце – Володимир-Волинський МЦФЗН Спорт для всіх»

ІІІ місце – Камінь-Каширський МЦФЗН Спорт для всіх»

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024