У конкусі «Учитель року-2020» взяли участь вчителі з Камінь-Каширського району

21 Листопада 2019, 15:41
4797

У Ковелі відбувся перший, зональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020», який цьогоріч проводився за зміненими умовами.

Про це інформує сайт про Ковель.

Учасники самостійно реєструвалися на платформі Міністерства освіти і науки України, а Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, в залежності від кількості зареєстрованих, формував так звані зони.

На базі КЗ «Ковельська міська гімназія імені Олени Пчілки» тривали професійні випробування педагогів у номінації «Хімія», в ЗЗСО «Ліцей №7 м.Ковеля» - «Історія», в ЗЗСО «Ліцей №11 м.Ковеля» - «Початкова освіта». До номінації «Образотворче мистецтво»  ковельська конкурсантка  долучилася у м.Ратне, - повідомляють у ковельській мерії. Загалом у зональному турі у м.Ковелі взяли участь 10 педагогів, з них 2 – з Камінь-Каширського району (хімія) та колега з Люблинецької ОТГ (історія).

Варто сказати, що завдання були різноманітними: «Тестування» на знання основ педагогіки, психології, інноваційних технологій, особливостей впровадження Концепції НУШ тощо, «Практична робота», «Методичний практикум», «Методичний експромт», «Проєкт», «Хімічний експеримент».

Проте найважливішим, все ж  таки , виявився «Урок», адже за 45 хвилин  вчителі намагалися продемонструвати власний арсенал педагогічних технік, методів, цікавих прийомів.

Конкурс спонукав учасників до ґрунтовної самоосвіти, творчості та креативних рішень. Дирекціями базових закладів було створено надзвичайно комфортні та сприятливі умови  для його проведення та роботи журі. Для учнів класів, де проходили показові уроки, це стало яскравою подією, яка залишила теплі спогади та неймовірні враження.

Всі протоколи усіх випробувань розміщені на сайті міського методичного кабінету. Відповідно до набраних балів та рішення фахових журі визначено переможців та лауреатів зонального туру конкурсу:
у номінації «Хімія»
І місце – Ковалець  Наталія Володимирівна, вчитель ЗЗСО «Ліцей №11 м.Ковеля»,
ІІ місце – Шумик Світлана Василівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ворокомле Камінь-Каширської районної ради,
ІІІ місце – Кривдік Яна Миколаївна, вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Клітицьк Камінь-Каширської районної ради;

    у номінації «Історія»
І місце – Шулежко Ірина Олександрівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. №10 м.Ковеля,
ІІ місце – Хільчук Ірина Василівна, вчитель ЗЗСО І-ІІІ ст.№12 м.Ковеля,
ІІІ місце – Пліс Ірина Василівна, вчитель ОПН «Люблинецька загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів»;

 у номінації «Початкова освіта»
І місце – Тимощук Наталія Сергіївна, вчитель КЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №13-колегіум»,
ІІ місце – Киричук Лідія Володимирівна, вчитель ЗЗСО І-ІІІ ст №12 м.Ковеля,
ІІІ місце – Сметюх Оксана Іванівна, вчитель ЗЗСО І-ІІІ ст №5 м.Ковеля,

Четверте місце у цій номінації посіла вчитель ЗОШ І-ІІІ ст №10 м.Ковеля Гладишкевич Ганна Миколаївна.


1


 

Коментарі
22 Листопада 2019, 20:20
На емблемі конкурсу зображений атом за моделлю Резерфорда, а номінації - фізик року, я не бачу. Щось з точними науками взагалі прогалина, крім хімії. Постає питання який зв'язок між зображенням на емблемі і конкурсом?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром