Сформували перелік земельних ділянок, які можуть надати учасникам АТО та ООС

23 Листопада 2019, 13:45
1666

Головне управління Держгеокадастру у Волинській області та Рада ветеранів України підписали Меморандум про співпрацю. 

Про це повідомили у Секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Документ уклали з метою співпраці і для забезпечення прозорості процесів надання земельних ділянок учасникам бойових дій та членам сімей загиблих. Сторони налаштовані на конструктивну співпрацю, аби максимально нівелювати конфліктні ситуації та зменшити соціальну напругу поміж учасниками бойових дій у питанні забезпечення їх земельними ділянками. 

Вже сформований перелік земельних ділянок, які можуть бути надані учасникам АТО та ООС. Ознайомитися з ним можна у Головному управлінні Держгеокадастру в області, міськрайонних та міжрайонних управліннях та районних та міських відділах Держгеокадастру Волинської області. 

Коментарі
24 Листопада 2019, 09:51
Яке безглуздя. Ветерани АТО рятували країну від навали зі сходу - честь їм і хвала. А країна вже забула героїв які рятували нас від &amp;quot;мирного&amp;quot; атома в Чорнобилі, про поліцейських які під кулями захищають нас від злочинців, про вчителів, що мають по 50 років стажу та про звичайних українських матерів-героїнь, що народили та виростили по десятеро дітей? Всі ми, громадяни однієї країни, думали, що Майдан та війна йде за відстоювання справедливості, правди та законності для нас.<br/><br/> Дайте краще учасникам по вартості тих гектарів суму в гривнях, і це буде справедливо, бо так то одному дістанеться в Миколаївській області чорнозем, а другому пісок, як Пташнику. А в абсолютної більшості ні засобів для обробки ні навичок нема. Піде вона за безцінь, або не по призначенню. Спритні ділки в Камені скуповують в учасників ділянки під забудову по 1000 долларів. Краще дайте їм одразу реальну вартість, щоб без шахрайських схем, а то вихваляються про співпрацю з хабарниками з геокадастру. Ганьба. Геокадастр, свідомо порушуючи земельний кодекс, розпинаються які вони благородні. <br/> Зрозуміло, що на керівництво був вчинений тиск, можливо з поїздками до найближчого лісу, як приклад з каміньським землевпорядником, після чого прийняли вище оголошене рішення про співпрацю та зняття соціальної напруги.
28 Листопада 2019, 23:06
Мало роздали????? Пришибєї на світло не здають бо їм положено від держави землю взяти а відповідати не хочуть(я не про атовців)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024