Гунчик розповів про пріоритетні напрямки розвитку

03 Січня 2017, 16:40
1351

Про пріоритетні напрямки роботи на І квартал 2017 рік розповів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 3 січня 2017 року, під час оперативної наради.

Про це повідомляють у відділі інформаційної політики ВОДА.

Для початку, за словами Володимира Петровича, необхідно завершити бюджетний процес. До обговорення даного питання запрошуються народні депутати, представники органів місцевого самоврядування та громадськості. Відтак, до кінця січня повинні бути сформовані бюджети всіх рівнів задля ефективного вирішення тих завдань, що стоять перед керівництвом області.

Окрім того, триває процес створення об’єднаних територіальних громад, згідно перспективного плану, тому продовжується підготовка до виборів їх депутатів.

– Прошу Вас активізуватись, щоби до кінця січня-лютого місяця остаточно закінчити цей процес. Якщо потрібно – внесли зміни на сесії обласної ради і не пізніше квітня 2017 року задекларували перед Центральною виборчою комісією нашу готовність провести вибори. Це дасть можливість, відповідно до Бюджетного кодексу та Державного бюджету України на 2017 рік, потрапити до програми соціально-економічної підтримки об’єднаних територіальних громад, яка фінансуватиметься за результатами виборів, починаючи з другого півріччя 2017 року. Якщо вибори пройдуть пізніше – можемо залишитись без фінансової підтримки з боку держави, – зазначив Володимир Гунчик.

Серед інших завдань, які ставить перед собою керівник найвищої виконавчої гілки влади в області, – запуск проекту сміттєпереробного заводу, продовження ремонту та відновлення доріг, реалізація інвестиційних проектів по енергоефективності та енергозбереженню, реформування професійно-технічної освіти, завершення формування госпітальних округів, каналізування Шацьких озер тощо.

 

Коментарі
03 Січня 2017, 18:59
Це щось схоже як би пан голова ОДА мав би бути мером усіх міст та селищ Волинської обл. У свій час голова районної ради у Нас говорили, що Я знаю все що слід робити кожному куточку, кожного села.
03 Січня 2017, 22:21
А якби замість того паперу, просто горщик, ну тіпа унітаз. То що було б? Чи така мова?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024