Бюджетам області та ОТГ надійдуть додаткові гроші

06 Грудня 2019, 10:00
Дотація громадам та районним бюджетам 1757
Дотація громадам та районним бюджетам

На Волині розподілять додаткову дотацію на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2020 рік між обласним бюджетом та місцевими бюджетами області.

Про це йдеться в розпорядженні в. о.  голови Волинської ОДА.

Загалом дотацію 174,6 мільйона гривень поділять між районними бюджетами та бюджетами ОТГ області.

Розрахунок за порядком коштів дотації здійснюватиме департамент фінансів обласної державної адміністрації.

Деталі в таблицях:

Читайте також: Як молодому фермеру отримати бюджетну субсидію

Коментарі
06 Грудня 2019, 12:18
Мабуть камінь найбільші відкати дає .камінькаширську в порівнянні з іншими районами в рази а то і в десятки разів більше дали грошей аж 22 млн.. а обєднання районів чомусь з ценром в маневичах .якось не по феншую це все
06 Грудня 2019, 12:22
То може за рецети гроші вертатимуть????
06 Грудня 2019, 16:49
К-Каширську дали можливо напослєдок )))). Але чому йому дали найбільше і саме тому що цей район ще фактично не розформований на ОТГ це раз і два - район має найбільшу кількість дітей шкільного віку та власне населення. Наприклад Любешівське ОТГ також має чималу кількість коштів, разом із залишками району майже 12 млн. Камінь-Каширський разом із Г.-Боровенською ОТГ має аж 24млн. і це чимало. Потім Маневичі та Прилісненська ОТГ мають разом 13млн. Незнаю можливо у Них ще яке-небуть ОТГ але ця субсидія на:" з утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2020 рік" говорить про те, що Камінь-Каширський район потужний регіон то біш можливий в наступному житті Повіт тому Вони звичайно ж бажають, а надто Маневичі роздерибанити цей район для власної вигоди, оскільки шановн розрахунки це одне, а виплата коштів це зовсім інше. Потім вже говорять про можливу районну раду яка буде обиратися після адміністративної реформи. Отже шановні об"єднана районна рада буде обиратися як завше до цього, а ніж те, що раніше починали говорити що Повіт/об"єднаний район/субрегіон не матиме власної ради. Вона скоріше всього що матиме й тому для Камінь-Каширська це питання життя або смерті про що я Вам говорю вже шостий рік, оскільки треба як слід розбиратися.
06 Грудня 2019, 19:53
Як жив без Вашого ОТГ і повіту так і буду жити. Теж мені питання життя і смерті...
07 Грудня 2019, 00:31
Камінь, не пий більше. Почав робити багато помилок в тексті.
08 Грудня 2019, 13:17
"Як жив без Вашого ОТГ і повіту так і буду жити. Теж мені питання життя і смерті": якщо Ви не водите свою дитину у школу, не лікуєтеся, не користуєтеся інфраструктурою міста, податковою, правоохоронною діялістю та пенсійним фондом і багато чого іншого то Ви щаслива людина або просто таки невіглас який думає що за своє бабло купить усе що йому заманеться. Врешті решт у Нас є культура, бібліотечна система в якій навалом книг й тому якщо Воно Вам дійсно не треба то Ви знаходитеся на обочині від суспільства, оскільки Ви не тільки невіглас але й асоціальна особа, подібна до тих які обвлаштовують свої паркани до двох метрів висоти, а потім рано чи пізно звертаються до правоохоронних органів оскільки собі подібний завітав до Вас у гості.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром