Звичаї: що готують на Святвечір у Нових Червищах
06 Січня 2017, 14:00
5309
Джерело: voltv.com.ua
Святвечір на Волинському Поліссі: колядний борщ, бобовики і кутя з олією. Усе готують у печі на дровах. А страв не обов’язково має бути 12.
Про це повідомляє ВРД НТКУ.
У селі Нові Червища Камінь-Каширського району – свої традиції й кулінарні уподобання. Те, що ставлять у Святвечір на стіл тут – особливе, запевняють господині.
Головний – колядний борщ, який варять переважно двічі на рік – перед Різдвом і Водохрещем. Кутю ж споживають останньою.
20/04/2024
Субота
20.04.2024
09:13
19.04.2024
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт
Коментарі