Головна ялинка Каменя-Каширського – якою вона буде цьогоріч

11 Грудня 2019, 10:15
Фото новорічної ялинки 2018 року 7073
Фото новорічної ялинки 2018 року

Традиційно у період новорічно-різдвяних свят центр нашого міста прикрашає «жива» зелена красуня. Тож щороку із встановленням у райцентрі ялинки серед містян шириться обмін думками про те, яким саме має бути святкове дерево. 

Про це пише газета Полісся.

Щороку шириться обмін думками щодо оформлення, конструкції (цілісна чи збірна), як має виглядати сама новорічна локація на площі (до прикладу, чи передбачено наявність певних арт-об’єктів, різдвяних інсталяцій та феєричних ілюмінацій).

Як правило мешканці міста частіше негативно висловлюються про екстер’єр новорічної красуні.

Мовляв, прикраси десятирічної давнини, обшарпаний вигляд, багаторічна світлодіодна стрічка нагадує ламані криві. А все це разом створює незграбну подобу лісової красуні, яка не прикрашає центральну частину площі, а навпаки спотворює її.

Чому ялинка, як правило, є такою убогою і непривабливою? Чи то через мізерний бюджет, передбачений на організацію дійства, чи небажання організаторів покреативити, чи через банальне недбальство?

До слова, минулоріч на вбрання ялинки не витратили жодної копійки з бюджету міста.

Тим часом про те, що нового підготували для краян та чим дивуватимуть гостей райцентру цього року, журналісти поцікавились у керманича Каменя-Каширського Василя Бондара.

Міський голова повідомив, що уже пригледів достойне хвойне дерево незбагненної величини, котре імовірно окрасить площу міста до прийдешніх свят. Нині зелена красуня росте поблизу приміщення відділення казначейства.

Через надмірні пропорції до зрізання її доведеться залучати відповідні служби. Більше того, Василь Іванович пообіцяв закупити нові іграшки та новорічні аксесуари, що допоможуть суттєво покращити нарядність святкового дерева. І на це планує витратити близько двадцяти п’яти тисяч гривень.

Міський голова зауважив також, що планує виділити кошти на придбання огорожі навколо ялинки, стилізованої під новорічну тематику. А святкове дійство на честь відкриття центральної ялинки відбудеться 20-го грудня.

Фото новорічної ялинки 2018 року
Фото новорічної ялинки 2018 року

1
2018 рік
2018 рік

 

Коментарі
12 Грудня 2019, 06:27
І прийде Бондар на відкриття як завжди в дупу пяний
12 Грудня 2019, 11:19
Особисто мені не подобається місце де стоїть ялинка,неї не видно.І хочеться щоб прикрасили гарно,а то ,чесно кажучи, було соромно за місцеву владу.21 століття,а тут таке" чудо"стоїть,я все розумію, грошей на все не вистачає,але у великих містах України на це є кошти,а ще в місті багато заможних людей,серед яких і депутати міської ради, вони і могли допомогти,а проголосувати за виділення 25000 грн- не подвиг і цього замало.
12 Грудня 2019, 13:46
Так, на вулиці 21 сторіччя, але це скрізь, а в Камені час зупинився, бо можновладці ніяк не нажеруться : то новий автомобіль собі, то новий будинок, нова квартира, нова сауна. Посміховисько - щоб то елементарних речей не могли зробити - ялинку нормальну поставити і прикрасити ( великого розуму не потрібно ),не можуть самостійно, хай толоку зроблять. А ще хочуть округ...
15 Грудня 2019, 23:42
Ялинка - подія районного розміру. На відкритті мабуть всякий непотріб на трибуну попре. А грошики тільки міськрада виділяє. Цікаво чи зі смітників знову дістануть укропівську рекламу, щоб обставити навколо ялинки і показати відданість Каденчука ідеалам Палиці, чи БЮТ змикитить, що можна пропіаритися, але в них теж мабуть бабло скінчилось, коли Зеленський відлучив Юлю від солоденького.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром