Комунальники міста Каменя-Каширського до зими готові

11 Грудня 2019, 11:20
1197

У цьому запевнив начальник Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства Ігор Каденчук.

Про це інформує газета Полісся.

Схоже, що із початком календарної зими прийшла справжня зимова пора. Цими днями випав хоч і невеликий, але перший сніг.

За даними синоптиків Українського гідрометцентру, у грудні на заході України передбачаються в міру рясні снігопади, ймовірні сильний вітер, хуртовини, налипання мокрого снігу, під час відлиги – тумани й ожеледиця.

Зрозуміло, що погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. З огляду на це журналісти вирішили поцікавитися, чи готові міські комунальники боротися з примхами погоди.

Керівник Камінь-Каширського ВУЖКГ Ігор Каденчук повідомив, що в управлінні до зими готові:

«Штат працівників укомплектований, техніка оснащена, соляно-піщана суміш заготовлена. Так, для посипання доріг у готовності 7 одиниць техніки. Для очистки шляхів механізованим способом буде залучено усіх штатних трактористів і 2 трактористи з іншого персоналу. Самі ж роботи будуть проводитися з 6 години ранку, або й раніше. Про вихідні мова не йде, адже подібні проблеми потребують нагального вирішення. Прочищати і посипати тротуари будуть 16 працівників з благоустрою. Відповідно до графіку, вони працюють і в суботу, однак за потреби виходитимуть на роботу навіть у неділю».

Таїса Козік, економіст Камінь-Каширського ВУЖКГ, зазначила, що міська рада профінансувала закупівлю солі, завдяки чому управлінню вдалося заготовити 300 тонн соляно-піщаної суміші.

За попередніми підрахунками, цієї кількості має вистачити на зиму. Пальне управління придбало за власні кошти. Більше того, про запас підготували резервні паливно-мастильні талони.

Таїса Іванівна зауважила також, що послуги посипання доріг міська рада оплачуватиме за актами виконаних робіт. Тому про те, в яку суму обійдеться прибирання снігу, наразі говорити зарано.

Коментарі
12 Грудня 2019, 21:19
Зараз знову як і того року Каденчук на паперах буде сніг чистити цілий грудень і списувати паливно-мастильні матеріали
12 Грудня 2019, 21:20
Басейн буде чистити і фоткатиметься для хайпу
13 Грудня 2019, 19:23
Вже обрид
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024