Вибори в Сошичненській отг: за фейкове повідомлення чоловік відповідатиме перед законом

24 Грудня 2019, 08:00
2753

У ніч на понеділок, 23 грудня, до поліції надійшло анонімне повідомлення про начебто порушення виборчого законодавства на виборчій дільниці Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району, інформує поліція Волині.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Після 2 години ночі невідомий чоловік зателефонував до поліції й повідомив, що на виборчій дільниці в Сошичненській сільській раді члени ДВК вкинули у скриньку для голосування виборчі бюлетені. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції.

Правоохоронці опитали голову та членів ДВК.

Інформація про порушення виборчого законодавства не підтвердилася. Поліцейські оперативно встановили, що завідомо неправдивий виклик поліції в стані алкогольного сп’яніння здійснив 61-річний житель села Сошичне цього ж району.

За цим фактом правоохоронці склали на громадянина адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті, передбачає накладення на винуватця штрафу.

Нагадаємо, на Волині  проводили перші вибори у Сошиченській громаді Камінь-Каширського та Доросинівській громаді Рожищенського районів.  Поліцейські забезпечили правопорядок та публічну безпеку громадян, охорону виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації у приміщеннях виборчих комісій.

Коментарі
25 Грудня 2019, 14:54
в стані алкогольного сп’яніння здійснив 61-річний. тверезі там бувають?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024