Діти колядують у храмах

14 Січня 2017, 11:25
3371 Джерело: kam-blag.church.ua

Наймолодші парафіяни Свято-Покровського храму с. Ворокомле та Свято-Різдво-Богородичного храму с. Видерта  привітали прихожан святковими віншуваннями та колядками.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського благочиння.

У Свято-Різдво-Богородичному храмі с. Видерта відбувся святковий вертеп. Найменші парафіяни привітали усіх прихожан зі святом Різдва Христового, побажали миру, любові та Божого Благословення.

Церковний хор разом із присутніми в храмі богомольцями виконали декілька колядок. Місцевий настоятель прот. Анатолій Деречей молитовно побажав Миру нашій Батьківщині рідній Україні та вручив діткам солодкі “коляднички”.

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

 

Наймолодші парафіяни Свято-Покровського храму с. Ворокомле привітали прихожан, присутніх на Різдвяному богослужінні, святковими віншуваннями та колядками. З вуст юних вірян линули молитовні прохання до Всемилостивого Творця про дарування довгоочікуваного миру нашій Вітчизні Україні та звучали побажання доброго здоров’я, взаєморозуміння та щасливого життя.

Настоятель прот. Валерій Остапчук пригостив колядників солодкими подарунками і висловив сподівання на подібні Різдвяні колядування в наступному році.

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024