У селі Раків Ліс чоловік впав з даху церкви

26 Грудня 2019, 17:07
6337

У понеділок, 23 грудня, в селі Раків Ліс серйозно травмувався 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області. 

Про це інформує газета Полісся.

З достовірних джерел журналістам стало відомо, що постраждалий працював на будові православного храму на честь Святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії, котрий цьогоріч розпочали зводити на території населеного пункту віряни УПЦ, які не виявили волі перейти у помісну Православну церкву України.

Зі слів місцевих жителів, з якими нам вдалося поспілкуватися, останній зірвався з висоти при виконанні робіт із монтування елементів купола.

У районному відділі поліції підтвердили факт травмування робітника. 23 грудня до них надійшла інформація про те, що цього дня в Камінь-Каширську центральну лікарню госпіталізували чоловіка з важкими травмами голови.

Звідкіля постраждалого згодом оперативно направили в Ковель для проведення операції. На ранок вівторка стан потерпілого оцінювали, як надзвичайно важкий. Наразі працівники поліції встановлюють всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Коментарі
26 Грудня 2019, 21:10
Царство Небесне цьому чоловіку, що приїхав сюди з благими намірами і спіткав тут лиху долю.Надіюсь, що понесуть відповідальсть ті, хто почали будівництво без жодного дозвільного документа та без елементарних засобів з охорони праці.Бажаю їм непідкупного слідчого та чесного прокурора, бо наглих адвокатів вони вже мають !!!!
26 Грудня 2019, 23:01
В інтернеті є відео напевно з Ковельського центру на якому розробляють людину на дарунок на органи під яким написано буквально:" черепномозгова травма, впав з висоти людина за сорок років". Не буду більше нічого писати.
26 Грудня 2019, 23:46
Коли брехнею та неправдою споруджувалась ця ритуальна будівля, це ще було півбіди. Але коли пролилась кров невинної людини на білі кахлі того дому, то чи можна тепер там добудовувати храм во славу Господа?Чи понесе хтось відповідальсть на суді людському , бо від Божого суду не втечуть.
27 Грудня 2019, 02:15
123, якщо додати, вийде 6. 6-це людина з поганими моральними якостями.
27 Грудня 2019, 10:04
Людина з таким слов’янським ім’ям точно високих моральних якостей.А християни вірять у Бога , а не в силу цифр.
27 Грудня 2019, 10:34
"Не вірю в силу слова я, а вірю в силу піздюлєй...!" (с)
27 Грудня 2019, 10:47
Які ж ви гнилі істоти разом з тим,що ,,Каменем "себе називає,бо замість мізків лише тверда субстанція.Замість співчуття лише злорадство.Людина в Ковелі постраждала в ДТП,яка віддала своє тіло щоб врятувати три життя. Недоведи Боже вам шукати такої.
27 Грудня 2019, 12:19
Захвилювались. Значить зачепило.Тому і не бачу поичинидо образ.Не приплутуйте ДТП.Все чого хочу-справедливості.Божого Вам благословіння та справедливого людського суду. Бо Божий суд і так справедливий.
27 Грудня 2019, 14:16
Не тіло,а органи і не людина,а родичі дали згоду,хоч пишіть правильно.А з думкою 123 я погоджуюсь, і чого це він злорадствує,а співчуття кому висловлювати? Мені шкода цього чоловіка і я теж хочу щоб винні були покарані...
27 Грудня 2019, 19:35
6-тому: Ату́а (Аку́а; букв. «сила», «власть») — боги...
27 Грудня 2019, 21:20
Замнуть справу тай все, відповідального все одно не знайдуть. Шкода людини.
27 Грудня 2019, 22:17
Людина загинула, це дуже погано, і радуватись тут нічим, якщо рідні віддали деякі органи іншим людям і при тому врятували життя, це дуже дуже добре. От тільки прихожани тієї церкви не визнають, та я б сказав приховують правду. Ви можливо боїтеся за храм, бо вже відкрите кримінальне провадження.
27 Грудня 2019, 22:45
Людина дійсно впала з будівлі, загинула, але ніяких органів родичі не віддавали. Всі напевно подумали так як і я, подивившись новини. Але це співпадіння. <br/><br/>З ким не буває і хто не помиляється, от тільки скажу одне, що віряни храму Віри, Надії, Любові та Софії будьте добрішими бо після інциденту ви стали більш негативнішими. Сталась біда і всі переживають, питають, думають чимось допомогти, то ні, ви ж самі цю допомогу відштовхуєте, і потім скажете що ми такі погані.
27 Грудня 2019, 23:05
Ця інформація неправильна!<br/>Він загинув, і це відомо всім. Просто прихильники УПЦ прикривають це, щоб не було кримінальної відповідальності на їхню громаду!
27 Грудня 2019, 23:08
Ви те вірите в цю брехню? Ця новина брехлива!!!<br/>Він загинув, його нажаль не врятували. Вони просто прикривають Ростіка (Русланчика) Сіжука!
27 Грудня 2019, 23:11
Вже відомо деяким людям що Ростислав Сіжук поїхав в Буковель на курорт.
28 Грудня 2019, 11:28
Оце поворот, знову збіг обставин? Не думаю. На території нового храму загинула людина, відкрите кримінальне провадження, а він на курорт, ну це просто.....
28 Грудня 2019, 11:32
Люди які знають правду на 100 % напишіть, розкажіть, а не мовчите, і не буде суперечок, шановна Аня Гут статтю у редакцію Віснник виправила. Так само і тут, от тільки не виправляють чомусь.
28 Грудня 2019, 13:03
Я не буду сперечатись чиї органи віддали,але чому не показали родичів,які прийняли рішення віддати органи на трансплантацію,адже це вони врятували три життя прийнявши таке доленосне рішення?!
28 Грудня 2019, 14:15
Ніколи не думала,що в Раків лісі такі злорадні та страшні люди живуть,готові одне одного оббрехати та принижувати. Гидко читати і чути про ваші висловлювання і чвари.Маю велике щастя не жити в цьому селі,хоча ще не так давно здавалося мені воно таким дружелюбним та людяним.
28 Грудня 2019, 14:55
Екстрасенс?! Якщо це сталось в Раків Лісі,то обов'язково коменти пишуть лише жителі цього села? Дуже б хотіла жити в цьому селі,бо тут я народилась,ходила в школу,а люди вони різні всюди,люблю своє красиве,багате,рідне село і те що ви,шановний,пишете повна дурня, якщо людина висловлює свою думку,яка не співпадає з вашою,то все пропало?Хвилюйтеся за своїх односельчан-моя вам порада,адже своїм коментом ви образили мене і моїх односельчан,принизили.На передодні Нового року і Різдва я і мої односельчани ,а я впевнена ,що і вони ,бажаємо вам мудрості,розсудливості,любові до ближнього і щоб ви ніколи не судили людей,яких не знаєте.Миру і добра вам!
28 Грудня 2019, 16:47
Звичайно, тут пишуть тільки Раківлісці, і тільки ті, що ходять до ПЦУ, бо тим , що ходять до МП не має коли тут щось писати, вони святіі, моляться за нас, грішних, дехто походу ще і Буковель поїхав помолитися , у горах молитви краще чути. Ну якось так виходить...<br/>Перед тим як когось ображати, подивіться на себе і оцініть своє життя і свої гріхи. <br/> Гарних всіх свят, мирного нема, спокою , доброти!Живіть по Божим законам , дотримуйтеся людських законів і Буда вам щастя!!!
28 Грудня 2019, 17:52
Для щастя тре не так законослухняності, <br/>як інтегрованості в стійку систему.
28 Грудня 2019, 17:58
А ви певно не маете гріхів,що тут так злорадствуете та активно погружуете іншим Судом Божим..?<br/>Чоловіче,краще дивися за собою бо ніхто не застрахований від духовного падіння ,за яке судитиме Спаситель!<br/>А буде &amp;quot;Суд без милості не проявившому милості&amp;quot;!<br/>Навіть здалека видно яка в тебе злоба і душі.<br/>Дивись,щоб завра ТЕБЕ Господь не призвав на Свій Суд.<br/>Від цього аніхто не застрахований.
28 Грудня 2019, 17:58
А ви певно не маете гріхів,що тут так злорадствуете та активно погружуете іншим Судом Божим..?<br/>Чоловіче,краще дивися за собою бо ніхто не застрахований від духовного падіння ,за яке судитиме Спаситель!<br/>А буде &amp;quot;Суд без милості не проявившому милості&amp;quot;!<br/>Навіть здалека видно яка в тебе злоба в душі.<br/>Дивись,щоб завра ТЕБЕ Господь не призвав на Свій Суд.<br/>Від цього аніхто не застрахований.
28 Грудня 2019, 17:58
А ви певно не маете гріхів,що тут так злорадствуете та активно погружуете іншим Судом Божим..?<br/>Чоловіче,краще дивися за собою бо ніхто не застрахований від духовного падіння ,за яке судитиме Спаситель!<br/>А буде &amp;quot;Суд без милості не проявившому милості&amp;quot;!<br/>Навіть здалека видно яка в тебе злоба в душі.<br/>Дивись,щоб завра ТЕБЕ Господь не призвав на Свій Суд.<br/>Від цього аніхто не застрахований.
28 Грудня 2019, 21:20
ви головне не хвилюйтесь , бо аж три рази відправили свій пост. Коли шановні святі тут говорилось про мою безгрішність чи святість? Я звичайна грішна людина , яка щиро вірить у Бога і його справедливість. І знаю ,що Бог мене покличе тоді , коли вважатиме за потрібне , можливо і через кілька хвилин. А от у наш суд цивільний не дуже вірю . Але дуже хочу , щоб винні понесли відповідальність і більше ніколи так безглуздо не гинули люди через недотримання елементарних правил безпеки. Треба бути милостивим і вибачати , але кожен має відповідати за свої дії і в подальшому робити висновки. Це стосується і мене. Я готовий відповідати за все содіяне і перед Богом , і перед людьми. Готовий вибачитись, якщо когось образив. Готовий прийняти вибачення, якщо хтось образив мене. Не тримаю ні на кого злості , лише вимагаю справедливості. А ви готові?!!!!
28 Грудня 2019, 21:47
Дивні ви люди , московити. Самі кричати , щоб Бог все бачить і всіх покарає. 123 вимагає всього лиш справедливості , і за це йому вже і час смерти призначили. Тобто Божий і людський суд вибірковий має бути- до РПЦ милостивий , а решті не буде прощення? Яким мірою ви міряєте, такою і вам відмірять. Ви впевнені що проснетесь завтра? Ну то якщо щось пишете, то будьте також милостиві та справедливі.
29 Грудня 2019, 11:06
&amp;quot;...травмувався 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області&amp;quot;. Для всіх моралізаторів від релігійного світогляду до загальнолюдського перш за все людяність проявляється у відношенні. Яке тут може бути відношення, коли неборака залишився &amp;quot;невідомим 45-річним бійцем&amp;quot;, ніби він немав імені, прізвища, тата, мами. Лякати судами, то не є благородно.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024