Тур за здоров'ям: скільки коштує лікування в зарубіжній клініці

27 Грудня 2019, 11:38
954

Лікування та діагностика в Туреччині - доступна і реальна альтернатива для тих, кому лікарі не змогли допомогти на батьківщині.

Скільки коштує лікування в Туреччині - питання, що цікавить багатьох пацієнтів. За останніми даними, вартість лікування в турецьких медцентрах на 40% нижче, ніж в німецьких чи ізраїльських клініках. Ціна діагностики і лікування багато в чому залежить від призначуваних процедур, поставленого діагнозу і самих цін тієї чи іншої лікарні.


 

Турецька медицина надає повний спектр послуг. Найпопулярніші серед українських пацієнтів такі:

  • Онкологія;
  • Естетична медицина;
  • Ортопедія, травматологія;
  • Спортивна медицина та реабілітація;
  • Трансплантація органів і кісткового мозку;
  • Нейрохірургія;
  • Профілактичні медичні обстеження check up.


 

Про те, у скільки обійдуться лікувальні процедури в Туреччині, можна дізнатися заздалегідь, ще до приїзду в медустанову. Для цього варто звернутися до Balina Med Travel.

Консультація лікаря обійдеться в 100-150 доларів. Повний пакет необхідних аналіз крові  від 200 доларів.

Читайте також: Найкращий подарунок на Новий рік – здоров’я

Особливу увагу в Турецьких лікарнях приділяють діагностиці, від якої залежить ефективність подальшого лікування. В лікарнях зібране обладнання, яке дозволяє проводити обстеження з точністю 99-100%.  Вартість мамографії на найсучаснішому цифровому 3Д приладі з мінімальним променевим навантаженням – 200 доларів.


 

Вартість обстеження ПЕТ-КТ, яке є золотим стандартом в діагностиці онкологічних захворювань - 900 доларів. Ціни в приватних лікарнях України практично не відрізняються. Проте в Україні немає жодного медичного центру, який міг би проводити дослідження у сфері вузьких онкологічних проблем, таких як нейроендокринні пухлини, рак простати, головного мозку. Ще одне питання полягатиме в правильності трактування обстеження на батьківщині.  


 

Вартість КТ грудної клітини від 600 доларів, МРТ черевної порожнини від 900 доларів, сцинтиграфія кісток скелета від 900 доларів.

Часто турецькі фахівці, змушені констатувати, що якість знімків, зроблених в Україні, залишають бажати кращого. Справа в тому, що в країнах пострадянського простору використовується застаріле діагностичне обладнання, яке не в змозі дати якісну візуалізацію. Тому краще зразу зробити якісну діагностику, щоб зменшити променеве навантаження на організм.


 

Біопсія за кордоном виконується досвідченими професіоналами з використанням новітнього обладнання. Вона відрізняється більшою точністю і швидкістю проведення. Кожному пацієнту забезпечується індивідуальний підхід. В залежності від того, яка біопсія проводиться, ціна також різна. Середня ціна – 2000 доларів.

Читайте також:  За красою – в Туреччину

Турецькі онкологи підбирають хіміотерапію згідно генотипу пухлини. Таке лікування є більш щадним і ефективним. В практиці бувало, що ціни на хіміотерапію в турецьких клініках були навіть нижчі, ніж в Україні.


 

Вартість лікування за кордоном не завжди вища, ніж в Україні. Проте, пацієнти турецьких клінік завжди отримують якісну медичну допомогу.

Коли пацієнти шукають лікарню за кордоном, час має величезне значення. Клініки дуже неохоче спілкуються безпосередньо з пацієнтами. Основна перевага Balina Med Travel  в тому, що вони допомагають економити цей час.

Balina Med Travel співпрацює з кращими, провіреними клініками без посередників. Ви платите лише за лікування та транспортні витрати, послуги Balina Med Travel безкоштовні. Це допомагає заощадити бюджет.

Вас лікуватимуть провідні турецькі фахівці, які регулярно проходять стажування в США та Європі та впроваджують в практику закордонні медичні протоколи. Це можливість дозволити собі якість американської медицини далеко не по "американським цінам".

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Приєднуйтеся до нас в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024