У НВК №1 рятувальники провели урок безпеки для старшокласників

17 Січня 2017, 14:23
2628

У понеділок, 16 січня, співробітники Камінь-Каширського райвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели урок безпеки для старшокласників  школи-ліцею №1 міста Каменя-Каширського. 
Рятувальники розповіли школярам про типові надзвичайні ситуації, характерні для регіону та способи їх подолання, – повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Учні також довідалися про небезпеки, що можуть чатувати у побуті. Зокрема, фахівці ДСНС України розповіли про основні причини пожеж у зимовий період та наголосили, що дотримання правил безпеки може убезпечити від будь яких надзвичайних подій.
Крім того, рятувальники детально проінструктували школярів щодо заходів безпеки під час перебування на кризі, а також нагадали фактори ризику, пов’язані із сезонним зниженням температур.
Особливо зацікавила старшокласників профорієнтаційна інформація про перелік профільних навчальних закладів системи ДСНС України та специфіку підготовки майбутніх рятувальників, оскільки вже цього року після випуску зі школи хлопці та дівчата постануть перед вибором майбутньої професії.


 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024