Камінь-Каширський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» серед кращих в області

04 Січня 2020, 11:35
2193

У понеділок, 20 грудня, у Луцьку  відбулася церемонія нагородження обласного спортивного свята «Спортивне сузір'я - 2019».

Про це інформує Камінь-Каширська міська рада.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» нагородили найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали немало зусиль для того щоб, якнайбільше залучити до занять фізичною культурою і масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, а також найкращих спортсменів та тренерів Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту з інвалідністю «Інваспорт».

Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вже вкотре відзначається в когорті найкращих та найпрофесійніши колективів у сфері фізичної культури й масового спорту Волині.

Цьогоріч в рамках «Спортивного сузір'я - 2019» Камінь - Каширщина була відзначена в наступних номінаціях:

  • ІІ місце – Камінь-Каширський р-н - у Всеукраїнському місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку населення;
  • ІІІ місце – Камінь-Каширський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» - в обласному огляд-конкурсі місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення області ;

Петра Мельника – керівника кафедри фізичного виховання Камінь-Каширського ВПУ - «За активну участь у проведенні фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, пропаганду здорового способу життя, особистий внесок у розвиток руху «Спорт для всіх» та реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту».

Андрію Телепею - трьохразовому призеру Чемпіонату України з Дзю-До серед спортсменів з вадами зору було вручено Залікову книжку спортсмена з присвоєнням звання «Кандидат в майстри спорту України».

У всіх номінаціях були вручені Кубки та грамоти відповідних гатунків від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 






 

Коментарі
04 Січня 2020, 20:46
"Камінь-Каширський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» ": хтось мені розкаже до чого тут заступник районної ради якщо МИ маємо К-Каширський міський цент. Мені здається він ще поки рано приглядається до голови К-Каширського ОТГ, оскільки поки ще не здав районну раду у нормальному вигляді, а скоріше всього навпаки, разом із головою районної ради успішно розвалюють те надбання яке Ми створювали десятиліттями. Тепер "він" один із членів який бажає на ходу зістрибнути на ходу поїзда якого вже немає у К-Каширську.
05 Січня 2020, 03:50
Чергова булька за громадський кошт. Це громадська організація чи комунальна? Хто фінансує, будь-ласка список осіб, установ. Куди та на що йдуть кошти? Їх розмір. Де можна глянути фінансовий звіт цієї шарашкиної контори? Тут на утримання реальних установ обмаль коштів, а існування таких організацій за бюджетні кошти потрібно "оптимізувати". Попередньо заслухати та почитати звіт "громадської організації" з одним джерелом фінансування - місцевими бюджетними коштами.
05 Січня 2020, 13:47
Якщо керуючий або голова цієї громадської організації нормально справляється з своєю роботою то це не означає що треба тягати за собою весь час свого кума. Громадяни якось вже майте собі нормальне відношення до справ які вам доручають
05 Січня 2020, 15:16
Організація "Спорт для всіх" - не потрібний тягар для міського бюджету, невідповідність витрачених коштів до проведеної роботи очевидна. Чого вартий велопробіг в день міста для двох чоловік з вартістю проведення 30 000 (тридцять тисяч) гривень. Це майже олімпійський рівень.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром