ТОП-6 найкривавіших ДТП 2016 року у Камінь-Каширському районі

19 Січня 2017, 10:10
3759

На території Камінь-Каширського району протягом 2016 року зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками. Про це повідомляють у секторі моніторингу Камінь-Каширського відділу національної поліції.

Пропонуємо до вашої уваги сумну статистику найжахливіших із них.

6

29 січня 2016 року 2016 року о 23.00 до чергової частини Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що близько 22.50 у місті Камінь-Каширський по вулиці Воля трапилась ДТП з потерпілим.

При виїзді на місце події слідчо-оперативною групою було встановлено, що 26-річний житель міста Каменя-Каширського, керуючи автомобілем «Opel Combo» не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, що призвело до наїзду на 31-річного пішохода (жителя міста Каменя-Каширського), який лежав на проїжджій частині дороги.

Потерпілого доставлено у реанімаційне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні, де він помер.

5

25 грудня 2016 року о 19.00 до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Нуйно Камінь-Каширського району трапилася ДТП з потерпілими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 58 річний житель села Грудки, керуючи автомобілем марки «ВАЗ-2102», рухаючись автошляхом Ковель – Камінь-Каширський, в межах населеного пункту села Нуйно, в темну пору доби, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 68-річну жительку села Нуйно. Жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення центральної районної лікарні, де і померла.

4

13 жовтня 2016 року о 21.21 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня близько 21.15 у місті Камінь-Каширський трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 40-річний житель міста Каменя-Каширського, керуючи автомобілем марки «Mercedes Benz Vito», скоїв наїзд на 61-річного пішохода (жителя міста Каменя-Каширського). Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

3

24 липня 2016 року о 20:30 до відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від невідомої особи про те, що о 20.30 поблизу села Грудки Камінь-Каширського району трапилась ДТП із потерпілими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що неподалік від села Грудки на автошляху сполученням Камінь-Каширський – Любешів 26 річний житель вищевказаного села, рухаючись на власному автомобілі марки «Volkswagen T4» не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись із керуванням, з'їхав у канаву.

Від отриманих травм водій помер на місці події.

2

4 лютого 2016 року о 16:45 до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від чергової медсестри приймального відділення Камінь-Каширської Центральної районної лікарні про те, що близько 16.30 до них доставлено 22-річного жителя села Ворокомле Камінь-Каширського району з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма.

Його госпіталізували в реанімаційне відділення Камінь-Каширської лікарні. При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 16.00 в селі Ворокомле вищевказаний громадянин, керуючи власним мотоциклом марки «Viper 125» не вибрав безпечної швидкості руху та вдарився об дорожнє покриття, від чого отримав тілесні ушкодження.

Наступного дня потерпілий, не приходячи до свідомості від отриманих травм помер.

1

31 грудня 2016 року о 07.30 зі служби 102 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Камінь-Каширський трапилась ДТП з потерпілими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група становила, що 35- річний житель міста Каменя-Каширського, керуючи власним автомобілем марки «Kia Sorento» не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

В автомобілі на момент ДТП перебувало троє осіб із міста Каменя-Каширського. Водій та 35-річний пасажир загинули на місці, а 34 річний житель міста був госпіталізований в Камінь-Каширську центральну районну лікарню.

 

ДО УВАГИ!

На території Камінь-Каширського району протягом 2016 року трапилося близько сотні ДТП. З них 45 ДТП із потерпілими та 53 – без потерпілих.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними і обережними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.



 

 

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024