Новий рік зустріли у пологовому Каменя-Каширського

11 Січня 2020, 17:00
4593

У найказковішу ніч року три чарівні жительки району отримали свій найголовніший подарунок у житті — бажаних і довгоочікуваних діток.

Про це пише газета Полісся.

Журналіст «Полісся» завітав до пологового відділення центральної районної лікарні, аби поспілкуватися з героїнями і почути їхні унікальні історії.

Першим у новому році народився хлопчик.
Розпочав лік року гарненький хлопчик-богатир вагою 4 кілограми 200 грам. Народився він у 31-річної Тетяни Гаталюк із Каменя-Каширського. Тепер у щасливої матусі два сини.

Ні на хвилину не полишав наодинці у цей відповідальний час Тетяну чоловік Олександр. Той радісний перший крик сина він чув у пологовому будинку разом із коханою дружиною. Коли мова заходить про Олександра, в очах жінки спалахують вогники любові, вдячності.

«Для вагітної жінки підтримка чоловіка багато значить, особливо, коли приходить час народжувати. Вважаю, це дуже добре. Як і попереднього сина, нинішнього народжувала з Сашею… Старшого нашого звати Матвієм. А над ім’ям новонародженого міркуємо. Він — подарунок для всіх. І так незвично, що з’явився саме у новорічну ніч. Чи плануємо у майбутньому збільшувати родину? Тут як Бог дасть», – ділиться враженнями співрозмовниця.

Дівчинка – під ялинку.

Цю красуню у квітчастому чепчику звати Арінкою. Своїм народженням вона зробила щасливими щонайменше двох людей – батьків Тетяну і Миколу Буськів із села Брониця.

«Ще новий рік у родинному колі відсвяткувала, а вночі розпочалися перейми», – розповідає 24-річна Тетяна.

– Чекали з чоловіком на донечку раніше, але Арінка вирішила зробити нам сюрприз і народилася першого січня. Дома її вже чекає старша сестричка Каміла.

Тетяна мріє про велику сім’ю. Не знає, скільки карапузиків іще осилять з чоловіком, але точно їхньої любові вистачить на всіх. Доки триває розмова, красуня-донечка мирно дрімає на маминій руці, зігріта теплом її тіла.

5

 

                                                                                                                                                                                                                                              

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром