Молода мама із села Стобихівка на Новий рік народила вдома 8-му дитину

12 Січня 2020, 08:00
5771

32-річна Оксана Осадчук із села Стобихівка Камінь-Каширського району у перший день нового року народила вдома восьму дитину.

Про це пише газета Полісся.

Хлопчик виявився ще тим "поспішайком", тому мамі довелося народжувати вдома.

Зауважують, що подібного випадку в селі давно не траплялося. Проте нестандартні пологи пройшли успішно.

«Чесно, ніколи не очікувала, що вдома народжуватиму. Та й для медиків, які приймали пологи, це стало справжнім викликом. У нашій Стобихівці такого давно не чули. Звичайно, переживали, але дякувати Богу, минулося все добре», – каже Оксана, ніжно пригортаючи до грудей свою дорогу кровинку.

Жінка зізнається, що бути матір’ю – непросто, а багатодітною – ще важче.

«Кожна поява дитини – для нас із чоловіком Яковом втіха. Ми з таких родин, де питання народжувати чи ні навіть не виникає. Скільки Бог дасть, стільки й народжувати будемо. Аби тільки сил давав, здоров’я», – впевнено додає жінка.

Коментарі
12 Січня 2020, 11:32
&amp;quot;Скільки Бог дасть, стільки й народжувати будемо. Аби тільки сил давав, здоров’я&amp;quot; - годувати за які кошти будете ??? Знову будете дороги перекривати , щоб вам держава на ваших дітей платила гроші???<br/>Вчитись і працювати самі не хотіли , то й дітей такими виховаєте .
12 Січня 2020, 12:20
Треба подякувати паскуді тимошенко за проявлену турботу
12 Січня 2020, 14:03
І всім , хто далі сприяв цьому<br/>Неграмотна і лінива гопота розмножується за рахунок платників податків<br/>Вимагають грошей на своє прожиття , хоча самі ні крпійки не сплачують до бюджету
12 Січня 2020, 21:26
Той хто народжує так багато діток точно не лінивий,називати людей гопотою?!щодо виплат,то треба тут навести порядок,бардак і з пільгами,і з субсидіями,а про соціальну годі і писати.
13 Січня 2020, 11:54
Соціальна допомога держави при народженні дітей розрахована на стимулювання цього процесу, оскільки дійсно в окремих високовідповідальних сім'ях є побоювання через матеріальні труднощі дати дитині відповідне виховання, освіту та матеріальне забезпечення. Тому, у сім'ях, де на ці питання не звертають увагу, а дітей дає Бог, вочевидь, така допомога має бути припинена на четвертій дитині. Всі решта, нехай родяться здорові і живуть щасливо, мають утримуватися коштом сім'ї і родини.
14 Січня 2020, 09:49
Ви всі хто такі коменти непотрібні написав думаєте що сильно розумні багато так всього знаєте. <br/>Але я вам хочу сказати що ви БЕЗТОЛКОВІ.<br/>Краще за своєю сім'єю слідкуйте і не спішіть когось судити. Бо самі будете засуджені.
17 Січня 2020, 00:23
Краще б розуму дав!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром