Виплати закладам охорони здоров'я: скільки Камінь-Каширська «первинка» отримала за минулий рік

13 Січня 2020, 15:23
2030

У 2019 році медичні заклади охорони здоров'я, які надають первинну медичну допомогу в Камені-Каширському, отримали майже 31 мільйонів гривень виплат за угодами.

За даними, опублікованими на сайті Нацслужби охорони здоров'я України, Камінь-Каширська «первинка» за минулий рік отримала 30 530 319 гривень.

Нагадаємо, що гроші лікувальні установи отримують від НСЗУ за кількість укладених декларацій із пацієнтами. Отримавши виплати, заклади самостійно визначають рівень заробітної плати лікарів, медичного та іншого персоналу.

Коментарі
13 Січня 2020, 23:45
"Отримавши виплати, заклади самостійно визначають рівень заробітної плати лікарів, медичного та іншого персоналу.": просто таки самостійно не можуть визначати оскільки має бути у цій справі якісь розрахунки чи правила розм=поділу між лікарями, медичного та іншого персоналу. Отже можна зробити висновок, що ви не до кінця вияснили цю ситуацію, а отже постріл в ніщо. Давно вже побудує думка про те, що між вищим керівництвом, лікарями та молодшим персоналом у лікарні склалася не розмірна ситуація не на користь останніх. Потім в районі до цього часу не прийшли до однієї думки, критична маса якої говорить про те, що денний стаціонар в місті не потрібний. Можна зробити з цього єдиний висновок, що первинка не бажає ділитися коштами з лікарями денного стаціонару або сама первинка не бажає перетруджуватися ще й на хворих денного стаціонару, оскільки для Них достатньо того робочого часу та коштів які вони отримують в поліклінічних закладах комунальної власності про які вони між іншим не турбуються. Одним словом проблем більше чим достатньо.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024