Зловили двох чоловіків на річці Турія, що поблизу села Бузаки ловили рибу сітками

14 Січня 2020, 12:36
2544

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рейд на водні об’єкти Камінь-Каширського району.

Про це інформує на сторінці у фейсбук Волинський рибоохоронний патруль.

У період з 6 по 13 січня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 20 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Так, складено 11 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), три – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення), два – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконний збут водних біоресурсів).

Оформлено чотири акти виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучено 16 од. заборонених знарядь лову.

У порушників вилучено 16 кг риби та три од. заборонених знарядь лову (сітки). Накладено штрафів на суму 561 грн - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

 

З 10 по 12 січня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд на водні об’єкти Камінь-Каширського та Любешівського районів Волинської області.

10 січня під час обстеження р. Стохід, поблизу с. Рудка-Червинська Камінь-Каширського району виявлено безхазяйне майно.

З водойми вилучено сім без господарських сіток, загальною довжиною 200 метрів. Складено відповідний акт.

12 січня зафіксовано аналогічне порушення. Інцидент стався на річці Турія поблизу села Бузаки Камінь-Каширського району.

Так, двоє громадян перебували на березі річки з двома сітками. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також з рибалками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення Правил рибальства.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія» ☎️ (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.



 

Коментарі
14 Січня 2020, 17:07
Для чого цих рибаків ловити?зловіть тих хто займається наркотою,також хто кришує???
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром