У Камені-Кашиському рятувальники підбили підсумки діяльності за 2019 рік

15 Січня 2020, 15:25
1599

Сьогодні, 15 січня  у місті Камінь-Каширському рятувальники  підбили підсумки діяльності за 2019 рік, та продемонстрували мешканцям Камінь-Каширська новенький пожежний автомобіль та спеціальне рятувальне обладнання.

Про це інформує УДСНС України у Волинській області.

У підсумковій нараді під головуванням  першого заступника начальника Управління  ДСНС України у Волинській області полковника  служби цивільного захисту Сергія Клеца взяли участь: голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Мехалік, заступник міського голови Микола Шворак.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів начальник райвідділу Андрій Багнюк.

Він розповів, що у минулому році рятувальники Камінь-Каширського гарнізону ліквідували 95 пожеж, основними причинами їх  виникнення стало: порушення правил пожежної безпеки при монтажі та експлуатації пічного опалення – 17 пожеж, необережність громадян при поводженні з вогнем - 44, коротке замикання електричної мережі - 17,  а ще по 5 випадків підпалів, дитячих пустощів та стільки ж пожеж виникло через грозові розряди.

Йшлося про превентивні заходи з недопущення пожеж та загибелі на них людей, проведення аварійно-рятувальних робіт, отримання нової спецтехніки тощо, а також відзначено працю вогнеборців грамотами від керівництва Управління ДСНС України у Волинській області.

Після наради працівники ДСНС продемонстрували містянам новий пожежний автомобіль та апарати на стисненому повітрі, які працівники 8-ДПРЧ УДСНС України у Волинській області отримали напередодні підсумків роботи за 2019 рік.





 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024