За кошти Світового банку на Камінь-Каширщині реконструюють три ФАПи

23 Січня 2017, 11:20
1911

У рамках Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» усім охочим пропонують взяти участь у конкурсних торгах на відбір підрядника для реконструкції та ремонту амбулаторій на Волині.

Охочі взяти участь у конкурсних торгах на відбір підрядника для реконструкції та ремонту амбулаторій на Волині ще мають час для подачі пропозицій

При розгляді звернень учасників тендеру «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)» під час засідання комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг для проведення закупівель у рамках Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» присутні прийняли рішення щодо продовження граничного терміну подання цінових пропозицій.

У січні 2017 року від двох потенційних учасників закупівлі NCB-W-6.1.1 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)», оголошеної  наприкінці листопада 2016-го, отримано листи, в яких обидва просять продовжити граничний термін подання пропозицій. Окрім цього, в одному з листів були ще додаткові запитання щодо надання роз’яснень до тендерної документації цього пакету закупівель.

Важливо, що 6 січня 2017 року вже відбулась нарада профільної експертної робочої групи. Вона рекомендувала продовжити термін закупівлі щонайменше на 30 днів. Тож, обговоривши  прохання, висловлене у листах, та пропозиції присутніх, члени комісії погодилися збільшити час для подання пропозицій.

Щодо власне пакету закупівель NCB-W- 6.1.1 уточнюємо, що 31 об'єкт поділили на 5 лотів. Й учасники торгів можуть подавати тендерні пропозиції на один або кілька з них. Конкурсні торги будуть проводитися за процедурами національних конкурсних торгів відповідно до Керівництва Світового банку.

Зацікавлені особи можуть отримати подальшу інформацію та ознайомитись з тендерною документацією в управлінні капітального будівництва Волинської ОДА.

Серед переліку об’єктів, реконструкція чи капітальний ремонт яких здійснюватиметься на І етапі впровадження є й ФАПи Камінь-Каширщини.

Зокрема планують реконструювати Бузаківський, Нуйнівський та Воєгощанський фельдшерсько-акушерські пункти під амбулаторії загальної практики сімейної медицини. 

Члени групи управління Субпроектом сподіваються, що охочих освоїти кошти позики Світового банку, взявши участь у тендері на проведення робіт із реконструкції та ремонту приміщень під амбулаторії, буде достатньо для створення здорової конкуренції. А це, своєю чергою, дозволить обрати виконавців, які максимально ефективно виконають заплановане.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39