Відбулося перше засідання виконавчого комітету Сошичненської ОТГ

17 Січня 2020, 17:47
3149

Сьогодні відбулося перше засідання виконавчого комітету Сошичненської ОТГ, розглянули більше 10 питань.

Про це інформує Сошичненська ОТГ.

В складі виконкому 26 чоловік, сьогодні на засіданні взяли участь в 19 чоловік.  Розглянули такі питання порядку денного: план роботи виконкому на  І квартал 2020 року, також затвердили заходи щодо відзначення в громаді Дня Соборності (відвідати Могилу загиблих повстанців за село Сошичне, провести благодійний концерт).

Затвердили план  відзначення державних та національних свят, прийняли форму Паспорта комунального майна та земель громади та визначили відповідальних осіб за їх заповнення та подання до 01.03.2020 року, на розгляд постійних комісій.

 На засіданні прийняли рішення щодо складання та погодження графіку роботи медпрацівника в МПТБ в селі Запруддя, та створення всіх необхідних умов для його роботи в приміщенні колишнього ФАПу.

Також було створено Молодіжну раду громади (Дарчик Яна, Шворак Сергій, Балецький Віталій (жителі села Сошичне), Шворак Людмила, Данилюк Андрій(Карпилівка), Мартинюк Владислав, Мартинюк Катерина село Карасин.

В ході засідання затвердили заходи культурно- мистецького, розважального та спортивно- оздоровчого напрямку:

  • Водохрещенські купання 19 січня в селі Сошичне,
  • молодіжне кафе 14 лютого в селі Сошичне:
  • змагання з різних видів спорту;
  • участь в районних змаганнях;

Розглянули звернення депутатів сільської ради: Шворак С.П (округ 11) щодо рекультивації сміттєзвалища за межами вул.Зарічна, Шворак М.В.(округ 6), про зрізування дерев на громадському кладовищі в селі Запруддя.

Звернення громадянки Грицюк Л.І. про виділення коштів на придбання спецхарчування для сина Ярослава, який має орфанне захворювання, винесли на розгляд сесії питання погодження дозволу на розробку проекту землеустрою на земельну ділянку для ОСГ за межами села Сошичне.






 

Коментарі
18 Січня 2020, 13:48
Вітаю Макарівна!!! Скоро ще й Філюк стане головою рда, згодом візьмемо камінську отг з Каденчуком! Зробимо їх разом, тільки разом!!!! Перемога!!!
18 Січня 2020, 21:25
Подавитесь. Мер Каденчук- це смішно.
19 Січня 2020, 02:52
Після Бондаря Каденчука і можна шлагбаум на в'їзді в місто ставити
19 Січня 2020, 18:02
Ваш укроп - смердячий політичний труп !!! Ваш сраний укроп покинув свої офіси, навіть не розплатившись з працівниками за два місяці роботи. Коломойша вам більше грошей не дасть, нічого ви не візьмеме і не зробите, вас просто нема!!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024