У Сошичненській ОТГ вперше провели масові Водохрещенські купання

20 Січня 2020, 10:53
3652

У неділю, на свято Водохреще, 19 січня на озері «Волове око» жителі Сошичненської ОТГ провели масові Водохрещенські купання.

Про це інформує Сошичненська ОТГ.

Настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці та церковний хор провели святкову молебень, отець Георгій освятив воду і біля сотні людей різного віку прийняли купіль.

Багато окунулися у Водохрещенську воду вперше, були й такі, що мають стаж купання більше 10 років.

Після купання грілися біля вогнища, пили гарячий чай, ділилися позитивними емоціями.

Христос хрещається! В річці Йордані!

Дякуємо за організацію такого дійства настоятелю храму отцю Георгію, церковному хору членам Молодіжної ради, які змогли вперше зорганізувати таке масове купання на Водохреща. 








 

Коментарі
20 Січня 2020, 13:03
Каятися перед Богом треба, а не у воді змивати гріхи.
20 Січня 2020, 13:11
до "Я" а ти проповєднік однако))))LOL
20 Січня 2020, 15:08
Слухай хлопчику чи дівчинко ти трохи напевно зазомбований. При чому тут ОТГ до масових Водохрещенських купань. По -перше як мінімум держава та місцеве самоврядування відокремлені одна від одного це про те що ви так яростно намагалися доказувати Порошенкові про те, що держава та релігія відокремленні одне від одного, а тепер чомусь тулите ОТГ до водохреща. По-моєму чесно кажучи у тебе трохи не усі вдома, оскільки ти взагалі не тямиш у процесах державо та місцевого самоврядування творенні. Про те, що голова сільської ради активно залучає до своєї так званої роботи голови сільської ради і в тому числі тому, що вона має у тому сегменті населення кумів чи там сватів з числа священників не означає, що треба писати буквально про те, що:" У Сошичненській ОТГ вперше провели масові Водохрещенські купання.".
21 Січня 2020, 20:00
Ото вже показна релігійність )))<br/>Хто раніше був первим камсамольцем на селі і виловлював школярів , що ходили або колядувати на Різдво , аабо на Великдень до церкви паски святити - зараз першими лізуть у воду на Водохреща та ще фоткаються по 10 разів))<br/>А потім йдуть бухати з цієї ж нагоди ))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024