Військовий із села Полиці покінчив життя самогубством

21 Січня 2020, 12:58
Сергій Денисюк (Сократ) 8047
Сергій Денисюк (Сократ)

Обірвалося життя 24-річного бійця батальйону «Азов», уродженця села Полиці Камінь-Каширського району Сергія Денисюка (позивний Сократ).

Трагедія сталася 20 січня у Луцьку. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала психологиня Олена Звєрєва.

«Горе не описується словами! Ми маємо важку втрату! Воїн, Друг, Людина який вартував бути щасливим і успішним, рятував від лиха багатьох побратимів без оплати і подяк, але війна не відпустила, вкоротив собі віку... Тепер ти вільний, друже Сократ, мабуть зустрівся вже з Хомою і мамою, ми подовжимо нашу справу пам’ятаючи тебе завжди, але болить жахливо! Обіймаю востаннє...», – йдеться у дописі.

Сергій Денисюк – друг Андрія Снітка (Хоми), який накрив гранату своїм тілом, врятувавши життя побратимів. Він був свідком тих трагічних подій.

Коментарі
21 Січня 2020, 16:19
Смерть ветеранів є виміром «досконалості» нашої держави, точніше, її наповнення: депутатів та чиновників. До них можна додати церкви, тобто релігійних організацій і загалом всього суспільства. Ситуація від гіршого піде до кращого, коли псевдо патріотів почнуть витискати патріоти. Патріот – це той, та, яких проймає сором через відсталість нашої країни перед цивілізованими країнами світу, й навіть за те, як висловилась Ліна Костенко: «Нашого цвіту у всіх борделях світу», за те, що серед депутатів всіх рівнів, чиновників переважають істоти, яким місце в цих борделях, через їхню вроджену та підкріплену вихованням ментальність.
21 Січня 2020, 20:20
дуже точно сформульовано на рахунок депутатів і борделів . ВЕТЕРАНОВІ ВІЧНА ПАМЯТЬ
22 Січня 2020, 14:58
Дуже шкода, що сам себе відправив в пекло, адже самогубцям прощення немає.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром